Рубрики: Фото та відео
14.09.2024 15:00

Подумали, що Мадонна: Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому — шанувальники у захваті

Відома артистка Наталія Могилевська вирішила поділитися своїми спогадами та показала архівне фото зі своєї молодості. Важко повірити, що на знімку українська співачка, а не голлівудська зірка.
Поділитися

Популярна українська Наталія Могилевська артистка не перестає дивувати своїх шанувальників. То довгоочікуване поповнення в родині, то раптове кохання, то нові творчі досягнення та хіти. А цього разу, співачка вирішила поділитися часткою своїх спогадів.

На своїй сторінці в Instagram, Могилевська опублікувала архівну світлину. На знімку, вона позує для фотографа в маленькій чорній сукні, кашкеті та легкій кофтинці з мережевом, яку грайливо спустила з плечей. Образ артситка доповнила масивними сережками та червоною губною помадою.

Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому

Шанувальники розділилися на два табори. Проте всі вони зазначили, що артистка виглядала просто космічно. Дехто не відразу впізнав співачку в такому сміливому образі. Щобільше, підписники зазначили, що Могилевська нагадала їм всесвітньо відому Мадонну.

“Дуже гарна, я спочатку подумала, що Мадонна”, “Я не впізнала, Боже як круто Ви виглядаєте на цьому фото!”, – зазначили підписники.

Проте, знайшлися й ті любителі творчості Могилевської, хто відразу впізнав кумирку. Ба більше, вони навіть визначили приблизний час, коли була зроблена фотографія та занурилися у приємні спогади, які навіяла Наталя. На думку шанувальників, знімки були створені на початку її кар’єри, коли співачці було всього 20 років.

“Це початок кар’єри. Років 20 тобі, мабуть. Чогось одразу згадала теж саме фото, але в блакитному платтячку Драмтеатр Херсон 95 рік чи 96 вже не пам’ятаю. Тур “Я весна”. Одразу мурахи”, “Це років 25 назад…Саме тоді було “Хей, ла ла ла…” Це час Території А. Саме тоді Вас плутали з Лілією Зарецькою… До речі, де вона поділася? Не витримала таку конкурентку, як Ви?”, “Звичайно впізнаємо, така красуня”, “Наталя впізнаю. Це ви така Красива на фотографії”, – прокоментували допис шанувальники.

Наталія Могилевська показала, як виглядала багато років тому