Рубрики: Фото та відео
15.09.2024 11:00

“Чоловіки працюють, дівчата підтримують морально”: поки Віктор Павлік заробляє гроші, Репяхова їх витрачає

Поки відомий український артист Віктор Павлік працює на сцені, аби заробити копійку для родини, його кохана дружина розважається зі своєю кумою.
Поділитися

Один із найвідоміших українських співаків Віктор Павлік вже багато років радує своїх шанувальників проникливими піснями та живими виступами. Його концерти завжди наповнені емоціями та щирістю. Звісно, його дружина Катерина Репяхова, як концертний директор не може пропускати виступи артиста.

Проте, блогерка не завжди оточує увагою коханого, іноді вона дозволяє собі відпочити та провести час з рідними людьми. Цього разу, поруч з Катею опинилася її кума, тож дівчатка вирішили трохи розважитися. Як це відбувалася, Репяхова показала у своєму Instagram.

“Коли кума зі мною на роботі, робота стає ще більш кайфовою”, – зізналася блогерка.

Репяхова показала, чим займається, поки Павлік заробляє гроші

Поки її коханий запалював на сцені, Катерина з кумасею вирішили почастувати себе делікатесами. Жінки відправилися до шатра з ласощами та замовили собі устриць. Звісно, цей морепродукт до вподоби не всім, через свій специфічний смак, але судячи з усього, дівчатам подобається. Для перекусу, вони обрали гримерну, де пожартували з того, що чоловіки працюють, а вони виражають їм моральну підтримку за кулісами.

“А що ми, ми нормальні. Чоловіки працюють, дівчата підтримують морально. Ми морально підтримуємо наших чоловіків”, – посміхаючись говорить на камеру Репяхова.

Репяхова показала, чим займається, поки Павлік заробляє гроші

Проте, устриць жінкам здалось замало, тож вони вирішили піти на “друге коло” та поласувати ще й мідіями. Виглядають вони до речі, досить непогано, видно, що приготовані з якимось вершковим соусом.

Репяхова показала, чим займається, поки Павлік заробляє гроші

Таким чином, Репяхова довела, що роботу та розваги можна поєднувати. Що більше, це потрібно робити. Інколи наш організм потребує відпочинку, тому варто до нього прислухатися. Навіть якщо здається, що зараз це невчасно.