“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Відома артистка Камалія поділилася шматочком особистого життя. Жінка зізналася, що її рідний дядько перебуває в лікарні через важке захворювання. У чоловіка виявили онкологію. Більш того, лікарі не давали жодних гарантій на його одужання, проте сталося диво й він прийшов до тями.

На своїй сторінці в Instagram, співачка розповіла щемливу історію своєї родини. За словами жінки, у її дядька була виявлена аневризма. Трохи пізніше, лікарі повідомили про онкологію. Чоловік не хотів прощатися з життям, тому наважився на операцію, яка не давала ніяких гарантій на одруження. Це був єдиний шанс і він ним скористався.

Камалія розповіла про важку хворобу рідного дядька
Камалія розповіла про важку хворобу рідного дядька

На жаль, після перенесених процедур, дядько зірки впав в кому. Лікарі не вірили, що він оговтається, тому й подзвонили рідним. Камалія з мамою вирушили до Чернігова, щоб попрощатися, але сталося диво.

Коли жінки приїхали до лікарні, на дорозі їм трапився білий голуб. Інна відразу зрозуміла, що прощатися з братом не доведеться. Вона вірила, що чоловік зможе побороти недуг. Так і сталося. Коли вони зустріли лікаря, той повідомив їм чудову новину – родич прийшов до тями.

“Мама відразу сказала: “Це знак, він житиме!”. І ось, коли ми зайшли до холу лікарні з вітражними вікнами, цей самий голуб почав стукати у вікно. Ми поспішили до лікаря, і тут сталося справжнє диво – він сказав, що мій дядя щойно прийшов до тями”, – поділилася Камалія.

Камалія розповіла про важку хворобу рідного дядька
Камалія розповіла про важку хворобу рідного дядька

Зараз чоловік почуває себе краще, він жартує, у нього з’явився зоровий рум’янець та він навіть погодився на родинне селфі. Сподіваємося, що хвороба назавжди залишить його в спокої.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?