Рубрики: Фото та відео
17.09.2024 07:34

Привабливий та перспективний: як виглядає перше кохання Каменських та які випробування їм підкинула доля

За стосунками Потапу і Насті слідкували всі. Шанувальники пліткували про їхній зв'язок ще задовго до зізнання пари. Проте мало хто знає, що до шлюбу у Каменських були інші довготривалі відносини.
Поділитися

До свого заміжжя із продюсером та репером Потапом, Настя Каменських мала довготривалі стосунки, які, хоч і були палкими та сповненими романтики, завершилися через відстань. Пропонуємо дізнатися, хто ж той таємничий чоловік, який зміг завоювати увагу співачки.

У 2005 році, коли Настя ще була студенткою столичного вишу, її обранцем став одногрупник Володимир Дятлов. Спочатку їхні відносини були дружніми, але з часом переросли в романтичні.

Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання

Тоді Каменських активно будувала кар’єру, а Володимир всіляко її підтримував. Від шанувальників пара не ховалася – в інтернеті й досі можна знайти їхні спільні фотографії. Але доля внесла трагічні корективи в життя Володимира та Насті.

У 2006 році, повертаючись разом з концерту, вони потрапили в серйозну автокатастрофу. Автомобіль, у якому були закохані та родина Дятлова, перевернувся вісім разів. На жаль, в аварії загинули батьки й сестра Володимира.

Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання

Після втрати рідних Володимир повернувся до рідного Миколаєва, щоб підтримати бабусю, тоді як Настя залишилася в Києві, продовжуючи будувати кар’єру. Вони намагалися підтримувати стосунки на відстані, але з часом це стало неможливим, і у 2009 році пара розійшлася. Доля розвела пару, яка планувала побудувати спільне життя.

Настя Каменських показала, як виглядає її перше кохання

Попри розставання, Настя та Володимир зберегли теплі стосунки. Вони навіть разом похрестили дитину своїх спільних друзів. Наразі, точно не відомо, чим займається чоловік. Проте, відомо, що з часом Дятлов став директором сільськогосподарського підприємства і навіть відкрив свій заклад харчування у Миколаєві.