Розправила крила: Ілона Гвоздьова виїхала за кордон та засвітилася у шикарному готелі сонячної Туреччини

Відома хореографиня Ілона Гвоздьова змогла трохи розчистити свій робочий графік та вирватися на відпочинок. Омріяну відпустку вона провела не сама, а у компанії найближчої людини.

Українська хореографиня Ілона Гвоздьова має досить завантажений графік. Купа проєктів, соцмережі, діти, чоловік – на себе часу зовсім не вистачає. Проте, жінка зібралася до купи та вирішила, що її потрібне перезавантаження, тому й вирушила ближче до моря.

У своєму Instagram, жінка поділилася свіжими фото та відео з відпочинку. До Туреччини, вона поїхала не сама, а у компанії найріднішої людини – мами. Там, родички відтягнулися на повну, а сама Ілона, ще довго згадуватиме цей безтурботний час.

Ілона Гвоздьова показала, як відпочивала з мамою у Туреччині
Ілона Гвоздьова показала, як відпочивала з мамою у Туреччині

На фото, які опублікувала хореографиня можна побачити шикарний готель, місцеві пляжі та краєвиди, а головне, можна побачити посвіжіле обличчя жінки, яка так довго не могла вирватися зі звичної рутини.

“Нарешті я дозволила собі 10 днів свободи від роботи, дозволила собі лежати днями на лежаку і ні про що та ні про кого не піклуватися, окрім своїх власних бажань”, – розповіла жінка.

Ілона Гвоздьова показала, як відпочивала з мамою у Туреччині
Ілона Гвоздьова показала, як відпочивала з мамою у Туреччині

Крім того, Ілона поділилася своїми враженнями щодо відпочинку. Головний меседж, який висловила Гвоздьова у своєму дописі – це необхідність приділяти час собі. Тільки тепер, вона зрозуміла, що ладна звернути гори, адже почувається як ніколи енергійною та наповненою життєвих сил.

“Раджу нашим жінкам хоча б раз на рік мати такий собі ретрит відновлення на самоті з собою в красивому місті! Ти наче наново розквітаєш і можеш з новою силою розправляти свої крила”, – порадила Ілона.

Ілона Гвоздьова показала, як відпочивала з мамою у Туреччині
Ілона Гвоздьова показала, як відпочивала з мамою у Туреччині

Вона усвідомила, що не завжди потрібно намагатися встигнути все. Багато працювати – це добре, проте потрібно думати не тільки про становлення, як успішної кар’єристки. Потрібно бути щасливою жінкою та навіть тоді, коли здається на це немає часу, приділяти хвилинку собі-коханій.

“Все приходить з віком напевно! Сьогодні я чітко усвідомлюю це і можу дати вам декілька порад: 1. Якщо робота не приносить задоволення, звільняйтесь 2. Якщо в робочому колективі вас не цінують, міняйте роботу і середовище 3. Якщо ви варті більшого, не погоджуйтесь на менше. 4. Найкращий вклад – це вклад у своє навчання, освіту, досвід і в себе. 5. Ви – головний проєкт свого життя. 6. Цінуйте свій час, бо день пройшов й більше він не вернеться. 7. Кохайте, подорожуйте, створюйте сім’ю, народжуйте дітей, але ніколи не забувайте за себе”, – поділилася своїми переконаннями хореографиня.

Ілона Гвоздьова показала, як відпочивала з мамою у Туреччині
Ілона Гвоздьова показала, як відпочивала з мамою у Туреччині

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.