Рубрики: Фото та відео
18.09.2024 16:42

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.
Поділитися

Не дарма кажуть, що досвід материнства дуже відрізняється у кожної жінки. Хоча велику роль відіграє виховання та мікроклімат вдома, все ж таки в сім’ю приходить маленька людина з індивідуальними рисами характеру, потенціалом, тощо.

Але і це не стає рушійною силою у побудуванні атмосфери в домі. Також дуже важливо, які обставини складаються у родині та навколо неї. Обидва рази Джамала народжувала в країні не без проблем, але не за тих обставин, в яких народився її 3-й хлопчик.

Джамала показала, як змінилася після народження третього сина

Джамала показала, як змінилася після народження третього сина

Це абсолютно нова сторінка, нові труднощі та нові виклики. Артистка не стала приховувати, що була не готова до таких випробувань, які включають не тільки ві*ну, але й вимкнення електроенергії, шалену спеку та інші проблеми, що так чи інакше відображаються на якості життя.

Джамала розповіла про те, якою стала після багатодітності

Нещодавно зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому показала, як її змінила багатодітність, а в дописі до публікації розповіла про те, що усвідомила після появи малюка.

“Мій третій синочок. Здавалося б, досвіду вже мало б бути більше і легше з третьою дитиною, але ні. У наших реаліях з’явилися нові завдання з зірочкою: війна, постійні тривоги, відключення світла тощо. Зі старшими малими я їздила, літала на гастролі: доїхав до Борисполя, Жуляни і вжух — на місці. А зараз?”

Нагадуємо, що 2022-го Джамала одразу виїхала за кордон та 1-ю почала давати благодійні концерти, метою яких був збір коштів. Пізніше, до неї приєдналися інші артисти і змогли зібрати шалені суми. Її сини тим часом знаходилися в Туреччині у своєї тітки, а чоловік залишався в Україні та продовжував керувати бізнесом, який був збитковим. За словами артистки, це було зроблено заради працівників, які не могли втратити роботу на той момент.