“Була артисткою до останнього моменту”: Джамала вразила зверненням до свого новонародженого сина Аліма

Джамала є прикладом того, якою повинна бути турботлива мама. Співачка не лише піклується про своїх дітей, а також зберігає для них пам'ять про найважливіші моменти свого та їхнього життя.

Безмежна сила любові — саме так можна описати творчість та життя Джамали. Зірка завжди намагається нести у світ добро. Навіть складні життєві моменти вона передає через творчість таким чином, щоб створити щось красиве та подарувати надію. А коли у Джамали стається радісна подія, то щастя співачки неможливо затьмарити.

Народження дитини для артистки завжди було одним з найважливіших моментів у житті. Цю прекрасну подію Джамала зі своїм чоловіком Сеїт-Бекіром переживала тричі. Вперше знаменитість повідомила про поповнення у сім’ї 27 березня 2018 року, коли у неї народився первісток Емір-Рахман. За два роки, у червні, Джамала тримала на руках другого синочка — Селім-Гірая. А у травні цього року у неї з’явився третій принц — Алім.

Джамала присвятила сину Аліму пост-зізнання
Джамала присвятила сину Аліму пост-зізнання

Принц, бо саме так називає кожного зі своїх синів співачка. Вона оточує хлопчиків турботою та любов’ю одразу ж після звістки про вагітність. Джамала дає зрозуміти, що дитина дуже бажана, важлива, що вона частина сім’ї та бере участь у її житті. Саме тому щоразу перед виступом чи участю в важливому заході вона просила підтримки в Аліма, щоб мати змогу зробити все так, як і було заплановано.

Джамала була артисткою геть до моменту народження сина. Напередодні ночі, коли на світ з’явився Алім, зірка виступала з Національним президентським оркестром на премії “YUNA 2024”, де отримала нагороду за найкращий альбом. Про це зірка розповіла в одному з дописів, подякувавши своєму принцу за те, що він дозволив їй виступити.

Новий допис Джамала залишила не тільки для підписників, але й для Аліма. Коли її принц буде дорослішим, він зможе прочитати ці слова подяки собі, побачити виступ своєї матусі в той щасливий момент, коли вона носила синочка під серцем, та вкотре відчути любов, якою співачка оточує своїх трьох прекрасних принців.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.