Рубрики: Фото та відео
19.09.2024 12:27

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?
Поділитися

Останні декілька років в пресі постійно пліткували про те, що Оля Полякова може піти від свого чоловіка. Вадиму вже 62 роки. У пари двоє дорослих дітей. Часто це стає саме тим періодом, який дозволяє людям розійтися.

І хоча співачка запевняє, що з підприємцем у них в шлюбі все в порядку, не обійшлося і без кризових ситуацій. Неодноразово артистка зізнавалася, що в їхніх стосунках піднімалося питання визначення. І кожного разу Вадим знаходив шлях до серця своєї коханої жінки. І шлях цей вельми незвичайний.

Оля Полякова розкрила секрет своїх стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет своїх стосунків з чоловіком Вадимом

Так, Полякова розповіла, що вирішила не розходитися зі своїм благовірним через небажання ділити майно. Кожного разу, коли їхні конфлікт доходив до точки, коли вони сідали за стіл та обговорювали, як будуть розпоряджатися нерухомістю, бізнесмен заявляв, що все залишить своїй дружині та дітям. Це настільки підкуповувало, що Оля в свою чергу кожного разу відмовлялася від ідеї покинути його.

Навіть зараз пара виглядає щасливою, попри те, що до мережа навіть потрапляли кадри, на яких співачка цілується з іншим. Так, Влад Міцкевич півроку тому заявив, що в нього з артисткою був роман, і нібито вони жили разом у квартирі майже рік.

Співачка дала інформацію спростувала, заявивши, що таким чином шеф-кухар вирішив її шантажувати. А чоловік артист її підтримав, вийшовши на зв’язок вже через день. Вадим посміхався і виглядав дуже спокійним, що заспокоїло і фанатів, ніяка драма до її шлюбу не наближалася.

Якось Оля розповідала і про власне ставлення до імовірних зрад чоловіка. За словами Полякової, Вадим з іншої епохи, а тому вона не боїться, що він буде невірним, так як він не здатен правильно ховатися. Мовляв, з коханкою може зв’язатися лише стаціонарним телефоном.