Рубрики: Фото та відео
19.09.2024 17:59

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?
Поділитися

Христина Соловій працює в українському шоу-бізнесі вже досить довго для того, щоб розуміти усі процеси, які відбуваються всередині та ззовні. За цей час вона встигла завести друзів, знайти своїх членів команди, а також потрапити у скандали. Багато хто підтримує її на цьому непростому шляху, багато хто мріє працювати з артисткою, але далеко не кожен отримує можливість це зробити.

Христина Соловій зізналася у почуттях до юнака та показала його

Христина Соловій зізналася у почуттях до юнака та показала його

Але є ті, хто може похизуватися привілеями творити разом з Христиною. Зокрема, з таким юнаком співачка познайомила свою аудиторію сама. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку публікацій, яких привітала свого візажиста з днем народження. В них вона зізналася, що він лагідний єдиний, кому вона може щиро довіритися.

І це неспроста, адже від зовнішнього вигляду артистки багато що залежить, маючи під рукою такого майстра, вона завжди впевнена у собі. Як з’ясувалося він зовсім молодий, і лише нещодавно став повнолітнім.

Христина Соловій зізналася у почуттях до юнака та показала його. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Мій архітектор краси і єдиний чоловік, якому все-все довіряю сьогодні нарешті повнолітній. З днем народження, художник мого серця. Бажаю, аби ти наповнював світ своїми прекрасними творіннями і пам’ятав, що ти можеш все, що захочеш, а я тебе завжди підтримаю”

Нагадуємо, нещодавно Христина Соловій давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла про причину розірвання стосунків з письменником Сергієм Жаданом. За словами співачки, вона закохалася в іншого, і не захотіла продовжувати даний роман. Цікаво, що Сергій натомість заради Христини розірвав свій шлюб. Після цього на письменника виливався хейт щодо його невірності благовірній.