Рубрики: Фото та відео
20.09.2024 09:27

“Мистецтво синяка”: 37-річний Клопотенко розповів, чому після відпочинку з друзями часто виглядає “пом’ятим”

Чи любите ви мистецтво? Сучасні його прояви іноді важко зрозуміти та осягнути. Наприклад, Євген Клопотенко вирішив продемонструвати публіці унікальне "мистецтво синяка".
Поділитися

Кожній людині треба відпочивати, щоб після цього з новими силами повертатися до роботи та рухатися до нових звершень. Але головне відпочивати не надто активно, щоб це не шкодило. Шеф-кухар Євген Клопотенко знає про надто бурхливий відпочинок з наочними наслідками із власного досвіду. Після нього кулінару доводиться демонструвати публіці “мистецтво синяка”.

Нічого вкрай поганого за цим словосполученням на приховано. Євген просто полюбляє іноді грати у футбол зі своїми друзями. Але такі ігри нерідко закінчуються для кулінара синцями. І один з них шеф продемонстрував у сторіс. Можна помітити, що синець на нозі у Клопотенка просто величезний! На таке навіть дивитися трішки боляче.

37-річний Євген Клопотенко показав синець, який поставив на футболі

Хоча сам кулінар зізнається, що ніяких неприємних відчуттів у нього немає. А от виглядає це красиво, наче картина. Тому він назвав такий наслідок “мистецтвом синяка”. Шеф запевнив, що це виключно через гру у футбол, ніхто навмисне не б’є.

До слова, відео Євген записав з тренажерного залу, який він регулярно відвідує. Клопотенко, на відміну від Ектора Хіменеса-Браво і Володимира Ярославського, не старається накачати собі помітну мускулатуру. Для переможця “МастерШеф” найважливіше підтримувати себе у хорошій формі та дбати про своє здоров’я, а м’язи — це другорядне.

Насамперед у житті Євгену важливо розвиватися в кулінарії та просувати українську кухню, роблячи її популярною не лише у нас, але й у світі. І це йому добре вдається! Нещодавно Клопотенку випала нагода частувати міжнародних гостей, серед яких Посол США в Україні Бріджит Брінк, держсекретар США Ентоні Блінкен і відомий актор Майкл Дуглас.

Шеф-кухар Євген Клопотенко показав відомих людей, прийшли скуштувати його страви