“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Ринки регулярно відвідують сотні тисяч людей. Але особливо їх обожнюють професійні кухарі. Саме тут можна за вигідною ціною придбати багато цікавих та якісних продуктів, з яких шефи створюють справжні кулінарні шедеври. Євген Клопотенко вважає ринки окремим світом, який дарує багато нових емоцій та запахів. Кулінар обожнює відчувати аромати овочів та фруктів.

Також Євген обожнює людей на ринках! Ні, не нюхати (хоча це не точно), а просто бачити. У покупцях кулінар помічає дуже багато енергії, сили та стійкості. І це в хорошому сенсі зводить його з розуму. Відвідування ринку забезпечує Клопотенка не лише продуктами, а й хорошим настроєм, бо прогулюючись поруч з іншими покупцями шеф відчуває, що відпочиває душею.

Євген Клопотенко розповів, чим часто займається на ринках
Євген Клопотенко розповів, чим часто займається на ринках

До слова, після ринки Євген часто демонструє класні рецепти чи просто цікаві лайфхаки. От ви знали, що можна зробити з інжиром, докладаючи для цього мінімум зусиль? Одразу після покупки покладіть його в тепле місце на пів дня. У результаті під плодами утвориться смачний інжировий мед. Після цього можна просто взяти хліб та поласувати натуральним смаколиком.

Тому Клопотенко закликає своїх підписників відправлятися на ринок та купувати інжири, поки ще сезон. А якщо ви любите готувати по рецептах Євгена, то можна обрати більше продуктів для повторення цікавих ідей. Наприклад, нещодавно кулінар поділився ідеєю консервування баклажанів та показав рецепт приготування курячих гомілок з медом, грушами та сливами. А останні також можна використовувати для леквару — унікального закарпатського повидла.

Шеф-кухар Євген Клопотенко розповів цікаву ідею простого смаколика з інжиром
Шеф-кухар Євген Клопотенко розповів цікаву ідею простого смаколика з інжиром

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.