Рубрики: Фото та відео
20.09.2024 14:59

Після втечі Влад Яма здивував розкішним життям в Сполучених Штатах: в золотий Порше дивиться як в дзеркало

Після еміграції Влад Яма здивував розкішним життям в Сполучених Штатах Америки. Як склалося у відомого хореографа у Маямі? Все краще, ніж можна було подумати.
Поділитися

Останні 6 років Влад Яма постійно їздив на канікули у Сполучені Штати Америки. Компанію йому складали дружина, син, а також друзі сім’ї. Час вони завжди проводили прекрасно, і танцівник нерідко зізнався, що насправді мрія переїхати до Штатів, однак не мав такої можливості через свою роботу. Він був зіркою в Україні.

Наприкінці 2021-го він якраз опинився в Америці. Провівши там майже місяць, родина повернулася до України, але ця поїздка тривала недовго. Незабаром вони знову опинилися в Маямі.

Хореограф не поспішав ділитися тим, що насправді сталося. І зізнався про своє справжнє місце знаходження лише через 4 місяці. Власне, тоді, коли вже ні в кого не було сумнівів, що він втік. На артиста звалилася маса критики, а він свою чергу сильно образився на журналіста, який взяв в нього інтерв’ю в еміграції.

Влад Яма показав розкішне життя в Сполучених Штатах

Влад Яма показав розкішне життя в Сполучених Штатах

Але як би там не було, стан справ це не змінило. Влад разом з родиною продовжує проживати в Америці, і подейкують, що він вже навіть і не думає повертатися: життя склалося інакше, все владнано, і знову проходити через серйозні випробування просто немає сенсу.

Зокрема, таким висновком поділився Юрій Горбунов, який, до речі, не взявся засуджувати свого колегу, а поділився своїм розумінням ситуації у хореографа.

Влад в свою чергу регулярно знаходить методи вивести деяких своїх підписників з себе. Зазвичай, це стається через радісний та іноді елітний контент. Як відомо, чоловік відвідує і вечірки, і обожнює багато життя, і транслює це у себе в мікроблозі.

Влад Яма показав розкішне життя в Сполучених Штатах

Наприклад, нещодавно він показав, на яку машину наштовхнувся у Флориді. Мова йде про золотий Porsche, у якому можна побачити своє відображення, настільки він блискучий та відполірований.