Рубрики: Фото та відео
21.09.2024 16:59

Віддала йому своє серце, але не руку: як виглядає батько дітей Наталії Могилевської – солідний ділок

Як виглядає батько дітей Наталії Могилевської? Обранцем артистки виявився солідний, але немолодий ділок, якого вона довго не хотіла показувати.
Поділитися

Якщо на початку своєї кар’єри Наталія Могилевська була дуже відкритою в питаннях, що стосувалися її особистого життя, то пізніше навпаки повністю закрилася від преси та своїх фанатів. Імовірно, цьому посприяли невдачі у любовній сфері: після розлучення з Дмитром Чалим артистка все ніяк не могла знайти своє кохання.

І все ж таки вона відкрила своє серце для людини, яка виявилася представником її покоління, багато років проживала за кордоном, а потім повернулася на батьківщину.

Наталія Могилевська показала, як виглядає батько її дітей

Наталія Могилевська показала, як виглядає батько її дітей

Артистка одразу заінтригувала публіку зі знанням про наявність в неї обранця. Його особистість вона розкривати відмовилася, але відкрила, що звуть його Валентином. Окрім того, вона закохала в нього публіку, розповівши про те, якою підтримкою та опорою він для неї став.

Зокрема, чоловік навіть допоміг народити її сестрі у повній безпеці та комфорті. Також з артисткою він їздив у такі точки, куди не хотіли показувати носа навіть члени її команди. Врешті-решт, саме він став батьком для її прийомних дітей. 2 роки тому пара забрала дівчат Софію та Мішель, які тепер являються дочками для артистки.

Відомо, що Валентина кучеряве темне волосся з сивиною, простий діловий стиль, струнка фігура. Але на цьому відомості про його зовнішність завершуються. Попри те, що він навіть засвітився на дні народженні своєї коханої, все ж таки, впізнати його на вулиці буде важко.

Судячи з усього, вік йому вже дозволяє покидати територію України. Втім, вони з Наталією здебільшого знаходяться на батьківщині і не квапляться виїжджати. Дочки артистки Софія та Мішель поки що адаптується до нового життя, а батьки намагаються оточити їх любов’ю та всім необхідним. Можна сказати, що це саме те, чого шанувальники багато років бажали співачці, і чого вона так мріяла досягти.