“Вагітна” Могилевська поїхала та заспівала для захисників: на тлі чуток про вагітність робить благі справи

Артистка Наталія Могилевська в мережі поділилася новим відео з українськими захисниками та захисницями. В дописі розповіла, де бере сміливість, аби їздити співати до військових на фронт.

У своєму Instagram співачка Могилевська підкреслила, що люди дивуються, де вона бере сміливість їздити на фронт до українських захисників та захисниць. Артистка поставила в порівняння українських дівчат, які воюють на рівні з нашими хлопцями та лікують поранених, а також подякувала військовим за теплий вечір.

“В порівнянні з тим, що роблять наші дівчата, які воюють на рівні з нашими хлопцями та лікують поранених… Вони сьогодні справжні героїні! Вони сьогодні справжні зірки! Це справжній подвиг! Вчора був такий теплий вечір з Вами. Дякую за все!”, – зазначила Могилевська.

На відео співачка прикріпила свою нову пісню “Давай зустрінемо Різдво вдома” та виконала її разом з військовими. Наприкінці допису висловилася, мовляв, знає, що слова з цієї музичної роботи пророчі, тож вірить, що всі наші рідні і близькі зберуться за одним родинним столом.

Наталія Могилевська
Могилевська поїхала та заспівала для захисників

Нагадаємо, Наталію Могилевську вже довгий час підозрюють у вагітності. Чутки підігрівають вбрання артистки, оскільки вона обирає одяг вільного крою, ніби щось під ними приховує. Утім, співачка чітко дала зрозуміти, що не при надії, оскільки у свої 48 років тільки хоче народити. Зізналася, що пройшла довгий шлях, пропрацювала багато психологічних моментів, знайшла справжнє кохання та готова реалізувати свій потенціал матері та жінки.

Ба більше, її сестра, якій, до речі, за 40, народила на початку повномасштабного вторгнення. Тому, Могилевська уявляє, як вона буде радіти, коли дізнається про свою вагітність.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.