Рубрики: Фото та відео
22.09.2024 20:47

51-річний Олег Винник показав, як сильно змінився після тривалої хвороби: вже не той, що був і це назавжди

51-річний Олег Винник показав, як змінився після тривалої недуги. У Німеччині артист став абсолютно іншим і це помітно абсолютно всім. Деталі в статті.
Поділитися

Свого часу Олег Винник став справжнім феноменом. Чоловік настільки швидко збирав популярність та шанувальників, що його колеги просто відмовлялися вірити у реальність того, що відбувалося на їхніх же очах.

Однак, час та досвід показав, що такі артисти з’являються, але їхня зірка можу заснути так само швидко, як запалала. Зокрема, причиною для цього може бути легке ставлення до досягнутого успіху. Як Олег просто зміг підкорити серця шанувальників, так само просто покинув територію України.

І хоча пророкували, що він зможе повернутися, його камбек насправді ускладнюється. Продюсер розірвав з артистом контракт, а також вівцю розповідає про те, що він пройшов разом з Олегом.

Олег Винник показав, як сильно змінився за 3 роки

 Олег Винник показав, як сильно змінився за 3 роки

За ці 2 з половиною роки Олег Винник виходив на зв’язок лише для того, аби розповісти, що з ним сталося, і як так склалося, що він не повертається до Києва. За словами артиста, в нього була тривала хвороба, яка вимагала лікування, а лікування він проходив у Німеччині.

Після сильної критики на його адресу на зв’язок вийшла голова фанатського клубу Олега Валерія і заявила, що насправді таке ставлення до співака не справедливе. Мовляв, він усе життя прожив в Німеччині, а в Україні здебільшого працював.

Його колишній продюсер же заявив, що нібито співак най ганебнішим чином втік з країни, ховаючись на задньому сидінні автомобіля.

 Олег Винник показав, як сильно змінився за 3 роки

Сам Олег намагаються уникати будь-яких скандальних висловлювань і лише прокладає собі шлях до нового репертуару, над яким вже активно працює. Чи зможе співак виконувати свої старі хіти на сцені залишається загадкою, адже раніше піднімалася тема авторських прав та права на виконання. Цілком реально, що артист не виграє суд і не зможе працювати зі своїми минулими композиціями.