Рубрики: Фото та відео
23.09.2024 19:47

Ще не народився, а вже має фото на паспорт: 24-річна Катя Полтавська показала обличчя її сина від Остапчука

Сучасні батьки прагнуть запам'ятати кожен момент зростання та дорослішання своєї дитини. Тому вони роблять фото й відео з перших митей її життя. Але Полтавська та Остапчук пішли ще далі.
Поділитися

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська — одна з найкрасивіших зіркових пар України. Їхнє кохання щире, чисте та безмежне. І саме сильні почуття вплинули на рішення подружжя народити малюка. У своїх дописах Катя зізнається, що цей крок був свідомим та виваженим, тому все, що стосується вагітності та майбутньої дитини, у неї не викликає хвилювання.

Про це дівчина зазначила, відповідаючи на питання підписниці про відвідування психолога. Разом з Володимиром вони працюють з різними спеціалістами, тому Катя не знає, які теми обговорює коханий. Але дівчина не відчуває потреби розмовляти про вагітність.

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, чому вони з чоловіком ходять до психологів

Водночас Полтавська розуміє тих, кому потрібна психологічна підтримка через переживання навіть у випадку запланованої вагітності. Народження нової людини — дуже серйозний крок, тому можна знаходити бажану підтримку не лише у коханого, але й у психолога.

До слова, у Каті та Вови все склалося настільки гармонійно, що вони разом обговорили та дійшли згоди по всім питанням, включаючи ім’я. Щодо вагітності у них не було суперечок і зараз пара також у цьому аспекті є зразковою. А Полтавська часто розповідає про перебіг вагітності. Зокрема, дівчина показала обличчя малюка після об’ємної ехографії.

Катерина Полтавська показала обличчя своєї дитини від Володимира Остапчука

У Катерини вже розпочався третій триместр вагітності. Привітати з цією подією свою маму Тимофій вирішив активною демонстрацією власних кордонів. Тому дівчина не спала з 2 до 4 ранку. Але завдяки своїй подрузі вона весь цей час не нудьгувала, а приємно спілкувалася. У Полтавської, до речі, є одразу 3 близьких подруги, яких вона знає вже давно. Саме їм красуня може довірити всі свої секрети. Інші люди з оточення Каті є просто знайомими.