Рубрики: Фото та відео
25.09.2024 09:57

Аліна Гросу розсекретила імʼя та зовнішність чоловіка, за якого вийшла заміж в США: він – не українець

Аліна Гросу розсекретила імʼя та зовнішність того самого чоловіка, за якого вийшла заміж в Сполучених Штатах Америки. Зʼясувалося, що він дійсно не українець.
Поділитися

Як відомо, Аліна Гросу рік тому вийшла заміж вдруге. Артистка засвоїла свій гіркий урок з минулого досвіду, адже її шлюб, яким так цікавилася преса, і фотографії з укладення якого одразу ж потрапили до мережі, зруйнувався вже через півроку.

Аліна Гросу та Олександр Комков зробили все для того, аби стати щасливою парою. І так само батьки були готові дати улюбленій дочці будь-які можливості для влаштування особистого життя. Тим не менш, потім співачці довелося давати інтерв’ю, в яких вона пояснювала, що ж сталося. Аліна вирішила бути чесною до кінця: як вона розповіла про початок їхнього роману, так розповіла і про кінець стосунків.

Аліна Гросу розсекретила особистість свого другого чоловіка

Аліна Гросу розсекретила особистість свого другого чоловіка

Але на цей раз для співачки все інакше. Зокрема, вона не захотіла показувати навіть обличчя свого коханого, за якого вийшла заміж вже в штатах. Але найуважніші фанати підмітили, що його потилиця надзвичайно схожа на потилицю Романа Полянського.

І можна сказати, що шанувальники на цей раз мали рацію: нещодавно Аліна Гросу завітала на розкішний захід в Нью-Йорку, який влаштовував мер. І хоча вона зовсім не планувала розсекречувати особистість свого благовірного, саме це і зробила. Так як потрапила на знімки, які далі були розповсюджені мережею іншими присутніми. На знімках вона постала зі своїм чоловіком Романом. І немає ніякої іншої причини, за якої актор міг би потрапити в об’єктив.

Неочікувану послугу фанатам зробила Сіма Каретна, яка займає пост посла з прав людини та сталого розвитку в Економічній та соціальній раді ООН. Вона поділилася у своєму фотоблозі знімками із заходу, на яких можна побачити пару. Відомо, що раніше артистка полягала у стосунках з Романом, але згодом пішли чутки про їхній розрив.

Зокрема, сама Аліна заявила, що сильно шкодує про те, що зробила ці стосунки публічними.