Рубрики: Фото та відео
27.09.2024 16:31

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.
Поділитися

Популярна українська співачка Марія Яремчук не виступає на великій сцені вже більше двох років. Тим не менш, вона досі залишається на слуху, і нещодавно повернулася до своїх шанувальників з неймовірною новиною: артистка спродюсувала документальний фільм про свого батька Назарія Яремчука, який нині транслюється в кінотеатрах, а також на відповідних платформах.

Варто відмітити, що велика кількість знаменитостей підтримала артистку. І так само моє Яремчук стала набагато більше уваги приділяти своїм колегам.

Марія Яремчук показала новий розкішний образ Джамали

Марія Яремчук показала новий розкішний образ Джамали

Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які були в свою чергу оприлюднені Джамалою.

На відео знаменита виконавиця татарського походження, яка є уродженкою Криму, постала в розкішному образі з білою вуаллю та сукнею кольору снігу, який став символом її великої любові до покійної бабусі Назилхан.

Як відомо, жінка померла багато років тому, але Джамала була надзвичайно до неї прив’язана. І так само пані Назилхан стала так би мовити потужним звʼязком для співачки з її корінням.

У коментарях під публікацією Джамали зібралося чимало шанувальників, які були просто вражені побаченим. Не варто і казати, наскільки якісним вийшов відеоряд, наскільки ідейною вийшла сама пісня і скільки кохання біло вкладено в неї. Побачити дану роботу можна вже на багатьох платформах, адже мала зробила ще один крок назустріч тому, або стати легендою української естради.

Марія Яремчук вразила образом Джамали

Нагадуємо, після 24 лютого артистка не евакуювалася, а одразу поїхала у великий благодійний тур для того, аби зібрати кошти для українців. Її чоловік залишився в Києві, а діти були евакуйовані до Туреччини, де живе їхня тітка. Зараз пара проживає разом і нещодавно стала батьками. В родині з’явився ще один хлопчик.