Рубрики: Фото та відео
27.09.2024 18:05

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.
Поділитися

Багато років тому Андрій Данилко навіть не з’являвся на публіці у своєму справжньому вигляді, віддаючи перевагу образу Вєрки Сердючки. Лише згодом він все ж таки став все частіше і частіше виходити в світ таким, яким його створив Господь.

Тоді аудиторія звернула увагу на те, що насправді виконавець виявився надзвичайно вродливим чоловіком. І все чекали, коли ж він об’явить про своє одруження. Роки минали, але нічого не змінювалося. З’являлись різні чутки, а Данилко лише посміявся над ними.

Подруга Андрія Данилка розповіла, як зрадила його довіру

Подруга Андрія Данилка розповіла, як зрадила його довіру

Лише через багато років його колишня підопічна та колега Рвдмила Щоголева дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповіла про характер їхніх минулих стосунків. За словами акторки, вони були доволі близькі, і через артиста вона відчувала закоханість.

Але бажання продовжувати свій шлях та розвиватися перевершила її прив’язаність до Андрія. Після смерті одного з членів колективу Радмила прийняла рішення, що хоче звільнитися. Але Андрію про це не розповіла. Далі більше, вона навіть вирішила не розповідати йому про це надалі і не прощатися.

Зірка виправдалася, заявивши, що він на той момент спав, і вона не хотіла, аби Данилко прокидався заради того, аби просто сказати декілька слів. Але виконавець прийняв це близько до серця і після цього вони не спілкувалися. Міцна дружба була розірвана. Цікаво, що журналісти вважають, ніби їхні стосунки були романтичними насправді.

Обговорити проблему, яка виникла між ними їм вдалося лише через декілька років. Звичайно Це не допомогло їм у відновленні взаємин, але принаймні вони розійшлися без образ. На сьогоднішній день акторка згадує часи, проведені з Данилком, з теплотою та ніжністю, а він свою чергу ніколи не говорить вголос про те, що було тоді.