Рубрики: Фото та відео
28.09.2024 12:58

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.
Поділитися

Відома українська блогерка Катерина Репяхова старається бути відвертою зі своєю аудиторією. Тому, жінка ніколи не приховувала правдивої історії про знайомство з коханим чоловіком Віктором Павліком. Щобільше, вона вважає, що їх звела доля.

Колись, у своєму Instagram, відповідаючи на питання підписників, Катерина зізналася, що її знайомство з відомим артистом відбулося випадково. Тоді, жінка зі своїм другом вирішила поїхати на концерт співака в Одесі. Проте, в останній момент, вони поміняли свої плани та поїхали в інший день та в інше місто.

“Тому, що коли я збиралася їхати на концерт до ВП, я повинна була поїхати 3 листопада 2015 в Одесу, але мій друг Шан, сказав, що він поїде зі мною, щоб я там одна не бродила. Але вийшло так, що 3 листопада він не міг і сказав: давай поїдемо 4-го”, – пригадала Катерина.

Катя Репяхова розповіла про знайомство з Віктором Павліком

Там, у Миколаєві, Репяхова оселилася в одному готелі з Віктором. Більш того, вони оселилися в сусідніх номерах. Як зазначила блогерка, вірогідність того, що таке могло статися в Одесі – просто нульова. Жінка впевнена, що в їх життя втрутилася доля. Без цього, пара просто не зустрілася і зараз, вони разом не виховували б маленького Михайлика.

Катерина Репяхова показала першу спільну світлину з Павліком

Ось такий збіг подій привів їх одне до одного. Проте, виявляється в Миколаєві була не перша зустріч пари. Ще задовго до цих подій, Катерина побувала на багатьох концертах виконавця. А на одному з них, дівчинці пощастило “впіймати” Павліка для спільного фото. Ба більше, вона береже його й донині, хоч має вже тисячі знімків з коханим.