Рубрики: Фото та відео
29.09.2024 09:56

Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер: люкс, приватний гелікоптер і бренди

43-річний продюсер Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер. Така розкіш багатьом і не снилася, але Олексій вирішив не бути скромним.
Поділитися

3 роки тому Потап та Настя Каменських поїхали разом з рідними до Іспанії і з тих пір можна сказати, що живуть у цій країні. Адже попри короткі поїздки на батьківщину, а також у інші країни світу, все одно повертаються до Барселони, приймають там гостей, займаються творчістю.

Не так давно Потап приймав у себе єдиного сина Андрія, і гості до батька він приїхав саме в Іспанію. Пара влаштувалася непогано: особистий басейн, подвір’я, приватний будинок. Але як виявилося, продюсер дозволяє собі взагалі не економити. Хоча здавалося, що парі може бути дуже непросто за кордоном.

Потап показав, як та чим повертався до Іспанії з Арабських Еміратів

Потап показав, як та чим повертався до Іспанії з Арабських Еміратів

Так, нещодавно Олексій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу фотографію, у дописі до якої повідомив, що нарешті повернувся з Арабських Еміратів до Барселони. Кадр був зроблений на тлі приватного гелікоптеру.

Сам Олексій одягнув різні бренди з яскравим дизайном, а також не забув про не менш коштовні аксесуари.

Тепер, коли Сірка говорить про повернення, і він має на увазі їхній дім з Настею Каменських в Іспанії, а не маєток в Україні. Варто відмітити, що за останній рік він взагалі не показувався в Києві.

І хоча знаменитість постійно публічно критикують, а у коментарях йому нагадують про Батьківщину, Потап не реагує ні на які провокації чи спроби його розговорити.

Нагадуємо, що Богдан Беспалов розповів, нібито шлюбу Потапа та Насті Каменських прийшов кінець. За словами блогера, продюсер зрадив своїй дружині з її кращою подругою Ганною Андрійчук і тепер на носі у них розлучення. Пара ніяк не коментує дані плітки і навіть не реагує на них, що сильна стурбувало фанатів співачки та продюсера. Дійсно, Настя та Потап рідко з’являється у кадрі разом та не проявляють зайвий ніжності публічно, як це було раніше.