Рубрики: Фото та відео
01.10.2024 15:42

Нова каблучка на безіменному пальці з дорогоцінним “булижником”: Настя Каменських знову не самотня (фото)

Уже довгий час в мережі вирують чутки щодо розлучення Потапа та Насті Каменських. Артисти ніяк не коментували ці припущення. Невже мовчання було пов'язане з їхньою правдивістю?
Поділитися

Сценічний дует Потап і Настя навіть через 7 років після припинення спільної діяльності багато шанувальників вважають найкращим на українській сцені. Довгий час фанати вважали, що між артистами щось є, адже неможливо так творити та виступати, не маючи стосунків у житті поза концертами й студією. Зрештою припущення виявилися правдивими. Але сьогодні інфопростір наповнений зовсім іншими, не такими позитивними чутками.

Фанати тепер впевнені, що не за горами інформація про офіційне розлучення пари. Постійне перебування подружжя в різних містах і навіть країнах. Майже повне ігнорування одне одного в соціальних мережах. Досить дивні спільні пости, наче створені для того, щоб просто якось протистояти чуткам. Ці та інші фактори вказують на те, що між закоханими дійсно може бути не все добре. А зараз Настя ще й з’явилася з каблучкою.

Від кого ж такий дорогий подарунок? Його подарував не Потап. Але ні, якщо ви подумали про іншого чоловіка, то також припущення помилкове. Нові світлини Настя зробила для магазину ювелірки. Настя не вказала, який саме камінь прикрашає її каблучку. По вигляду припускаємо, що це сапфір. Він дуже пасує її тендітним пальцям з рожевим манікюром та всьому образу, в якому проявляється вся жіночність та розкіш Каменських.

Щоб зробити красиві очі виразнішими, Настя використала темні тіні з димчатим ефектом та чорну підводку для контуру. Губи мають легкий відтінок нюдової помади, яка підкреслює їх натуральну красу. В коментарях люди з захопленням висловилися про образ Каменських, а дехто навіть написав, що час над нею не владний.