Засмаглий макіяж, як у Насті Каменських: дружина Потапа показала новий мейк, який чудово підійде для осені

Настя Каменських зробила такий насичений смокі-айс, який чудово підійде для похмурих осінніх днів. Що саме це за макіяж відомо і описано детально.

Відома українська співачка Настя Каменських зробила новий макіяж, який перевершив усе, що вона робила раніше. Оскільки такого сильного мейку до цього своїм фанам вона ще не показувала. Свої нові світлини з таким образом вона виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Свій пост вона підписала наступними словами: “Іноді просто варто зупинитися і відчути момент”. Зірка запевняє, що тоді він може перетворитися на щось більше — на справжню магію.

За словами Насті Каменських, ми дуже часто поспішаємо в житті і забуваємо, що саме наші почуття роблять наше життя насамперед — значимим. А також, насиченим, наповненим сенсом і красою. Все, що описала знаменитість словами вона намагалася передати й через свій образ. Він виглядає дуже по-діловому, по-осінньому, також насичено і не може не привернути увагу.

 

Для свого обличчя вона обрала досить насичений-коричневий колір тональної основи. Такий, що здається, вона дуже засмагла, ніби щойно прилетіла з Мальдів. Під колір такої основи вона підібрала досить темний і насичений коректор. Біля очей зірки помітні зморшки. І навіть в їх “складках” зібралася тональна основа. Вилиці зірка підвела світло-рожево-коричневими рум’янами. Брови вона зробила чорними, а вії дуже і дуже сильно об’ємними за допомогою звичайної туші. Вії Насті Каменських такі довгі, об’ємні і закручені, що здається, що в простої людини таких вій бути просто не може.

Крім цього, свої очі зірка досить сильно підвела підводкою для очей. А на повіки нанесла світло-коричневі тіні. Брови NK виразно підкреслила чорним олівцем. Губи Настя Каменських виділила темно-рожевою матовою помадою. І контур обвела олівцем також кольору, але злегка темнішим.

Схожі статті

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.

Насолоджується найромантичнішим містом без Кацуріна: Надя Дорофєєва з’явилася в Парижі у приємній компанії

Париж вважають найбільш романтичним містом у світі. Тому мільйони закоханих пар мріють хоча б раз побувати там, насолодитися його атмосферою. Але чому Дорофєєва вирішила поїхати в Париж без Кацуріна?