Рубрики: Фото та відео
02.10.2024 10:32

Якби міг, то навіть дихав би ним замість повітря: Євген Клопотенко показав, куди ще придумався додати борщ

З чим у вас зазвичай асоціюється Євген Клопотенко? Більшість людей одразу згадають про борщ. І кухар знову здивував його приготуванням, бо їсти його можна навіть без ложки.
Поділитися

Якщо Євген Клопотенко припинить говорити про борщ, то придивіться до нього уважніше — ймовірно, це не Клопотенко. Дійсно, знаменитий кухар та переможець “МастерШеф” майже у кожного українця асоціюється саме з борщем. І кулінар вкотре продемонстрував, що подібні враження з’явилися не просто так, поділившись дуже оригінальною стравою.

На думку Клопотенка, кожен українець обожнює їсти борщ зранку. Якщо ви не впізнали у цих словах себе, тоді вам варто задуматися, а чи правильно ви починаєте свій день, та звернути увагу на страву, яку продемонстрував кулінар. Думали, що борщ може бути тільки рідким та потребувати тарілки й столових приладів для його споживання? Зовсім ні! Цю страву просто потрібно зробити у вигляді круасана. Так, ми не помилилися.

Шеф-кухар Євген Клопотенко показав оригінальну випічку з борщем

Саме круасан з борщовою начинкою шеф дістав з каструлі. Хоча після того, як він показав, що замість кришки використовує сковорідку, здивування явно було не таким сильним. В круасані є все, що містить класичний український борщ: м’ясо, морква, копчена груша, буряк та решта інгредієнтів. А щоб довершити смак, можна занурювати круасан в сметану.

Також нещодавно Євген випустив нове відео на власному каналі. Там він розповів про те, як змінився борщ за останні 400 років. Для багатьох буде здивуванням, що традиційний червоний борщ не завжди мав такий колір, оскільки спочатку не містив буряк. Той борщ, який відомий кожному зараз, зароджувався в епоху Бароко. Саме ця страва свого часу була улюбленою для принцеси Діани. Також вона була та залишається однією з найпопулярніших у світі.

37-річний Євген Клопотенко розповів підписникам невідомі широкому загалу факти про борщ