“Тепер я суперпопулярний”: Євген Клопотенко зізнався, яку суму витратив на розвиток свого бренду

Переможець "МастерШеф 5" Євген Клопотенко зізнався, що на створення власного бренду витратив не малу суму. Інвестиції вже приносять прибуток, а кухар може назвати себе мільйонером.

Колись, кухар-аматор Євген Клопотенко вирішив випробувати свою долю на популярному проєкті “МатерШеф”. Та й не дарма, чоловіку вдалося вибороти перемогу. Після цього, він остаточно визначився зі сферою, якій має присвятити життя.

Зараз він відомий на всю країну шеф та ресторатор, який чимало грошей та сил вклав у власне ім’я. У програмі “Ближче до зірок“, чоловік зізнався, яку суму він інвестував у свій бренд та як зміг заробити свій перший мільйон.

Виявляється, його бізнес почався з продажу власноруч виготовленого варення. Справа була не легкою, проте він впорався. Саме солодощі дозволили кухарю назватися мільйонером та заощадити необхідні для розвитку гроші.

“Перший мільйон у мене з’явився, коли у мене було виробництво варення”, – поділився ресторатор.

Євген Клопотенко розповів, скільки грошей витратив на розвиток бізнесу
Євген Клопотенко розповів, скільки грошей витратив на розвиток бізнесу

Проте, витрачати ці гроші на “шикарне життя”, Клопотенко не поспішав. Він вирішив інвестувати їх у справу свого життя та відкрив ресторан. Звісно, відкладеної суми не вистачило, а сам кулінар вліз у чималі борги з якими розраховувався досить довгий час.

“Ресторан коштує певну суму інвестицій. Цю суму треба повернути. І я три роки її повертав, нічого не заробляючи з ресторану”, – зізнався Євген.

Євген Клопотенко розповів, скільки грошей витратив на розвиток бізнесу
Євген Клопотенко розповів, скільки грошей витратив на розвиток бізнесу

Крім того, чоловік витратив “маленький статок” на розкручування власного ім’я. Зараз, він пишається проведеною роботою та збирається збирати вершки. За словами кулінара, він нарешті почне заробляти гроші для себе.

“Я плюс-мінус вклав у своє обличчя півтора мільйона доларів протягом останніх шести років. І тепер я суперпопулярний”, – розповів Клопотенко.

Євген Клопотенко розповів, скільки грошей витратив на розвиток бізнесу
Євген Клопотенко розповів, скільки грошей витратив на розвиток бізнесу

Схожі статті

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.