Рубрики: Фото та відео
02.10.2024 15:00

Як склалося життя колишньої дружини Дзідзьо Славії після розлучення з ним: з кожним днем все молодіє

Як склалося життя колишньої дружини Дзідзьо Славії після того, як їхні шляхи розділилися? Співачка з кожним днем все молодіє і це помітно всім.
Поділитися

Історія кохання Михайла Хоми та його дружини Ярослави закінчилася 3 роки тому. Спочатку здавалося, що вони — ідеальна пара, але коли благовірна артиста вирішила розповісти правду про свої почуття, ставлення до їхнього союзу, а також до самого виконавця значно змінилося. Під його публікаціями в соціальній мережі Instagram навіть з’являлися звинувачення у тому, що він обмежував Ярославу.

Дзідзьо не став ховати свого невдоволення на рахунок того, що дружина почала спілкуватися з журналістами. Як відомо, він веде закритий образ життя. Але вже через декілька місяців після скандалу вони з екс-дружиною вирішили залишитися друзями і спокійно розлучилися. У якості відступних Ярослава отримала розкішну квартиру.

Slavia показала, як склалося її життя після розлучення з DZIDZIO

Slavia показала, як склалося її життя після розлучення з DZIDZIO

А вже через деякий час журналістам вдалося з’ясувати, що у цих стосунках вже давно все було непросто. Прокотилися чутки і про невірність Ярослави, і про складнощі ще на самому початку. Сама співачка говорила, що ледь не зірвала власне весілля, а пізніше вирішила, що не хоче брати церковний шлюб з Михайлом, про що потім не пошкодувала.

Зараз вона займається музичною кар’єрою, отримує деякі поради від колишнього чоловіка на рахунок розвитку в шоу-бізнесі, робить ремонт, а також хвалиться вродою на своєму акаунті. Красуня то покаже розкішний макіяж, то довжелезні ноги.

Slavia показала, як склалося її життя після розлучення з DZIDZIO

Подейкують, що у колишньої дружини Михайла Хоми вже давно є інший чоловік, але Ярослава його не показує. Хоча часто складається враження, що для роликів в Instagram її знімає саме він.

Зокрема, у своєму інтерв’ю дворічної давності артистка говорила, що в лютому 2022-го мала переїхати до свого нового обранця, але переїзд не склався через події в країні.