Рубрики: Фото та відео
03.10.2024 12:05

Андрій Данилко показав свою маленьку копію та приймає привітання від фанатів і колег: “Яке миле дитятко!”

Популярний український виконавець Андрій Данилко показав свою маленьку копію та вже приймає привітання від фанатів і колег. Усі деталі події в нашій статті.
Поділитися

Андрій Данилко немає особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, а усю взаємодію з глядачем проводить через офіційний акаунт Вєрки Сердючки. На ньому часто з’являються його фотографії, знімки Інни Білоконь і команди.

Контент на сторінці завжди дуже цікавий і легкий, як і сам репертуар артиста.

Андрій Данилко показав, як виглядав у дитинстві

Андрій Данилко показав, як виглядав у дитинстві

Звичайно, менеджери часто викладають різні архівні знімки, щоб публіка могла насолодитися іншим поглядом на своїх улюблених артистів. Зокрема, нещодавно Андрій Данилко відсвяткував свій день народження, і на честь цього дня на сторінці з’явився кадр, оброблений штучним інтелектом, завдяки чому маленький Андрій буквально ожив на екрані.

Фанати та зіркові колеги артиста одразу приєдналися до привітань коментарях та залишили свої найкращі побажання знаменитості, яка подарувала Україні 30 років щастя, посмішок та любові.

Нагадуємо, що на сьогодні Андрій Данилко веде холостяцький образ життя, і не так давно завершив величезний концертний тур, який проводив в Європі, Прибалтиці, і навіть Сполучених Штатах Америки. Метою даних виступів був збір коштів на благодійність, а також нагадування світу про те, що відбувається в Україні.

2023-го колектив Андрія Данилка повідомив, що в нього виникли проблеми зі здоров’ям, а тому гастролі були зупинені. Пізніше колектив також зіштовхнувся з проблемами з документами для виїзду.

Увесь цей час Андрій Данилко підтримував Україну, був разом зі своїми фанатами, на початку 2022-го навіть не виходив зі своєї квартири над Хрещатиком попри небезпеку і не думав евакуюватися.

Тоді ж він провів найперше інтерв’ю у своїй власній квартирі та показав, як живе насправді. Також у той період зірка зізнався, що мріє про створення власної сім’ї.