Рубрики: Фото та відео
04.10.2024 21:41

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.
Поділитися

Григорій Решетнік працює на телебаченні вже дуже довго. Хтось мав можливість спостерігати за його кар’єрним зростом, хтось став телеглядачем вже тоді, коли чоловік знаходився на піку своєї кар’єри.

Григорій не зраджує розважальному формату шоу і продовжує працювати заради посмішок українців. Втім, навіть в такі концепції знаходяться вельми корисні речі та висновки. Зокрема, він разом зі своєю дружиною Христиною часто ділиться секретами щасливого шлюбу та гармонійних відносин.

Григорій Решетнік розповів про свою емоційність та наслідки такої поведінки

Григорій Решетнік розповів про свою емоційність та наслідки такої поведінки

Обидва завжди дуже позитивні і вміють жартувати у найнезручніших в ситуаціях. Тому мало хто очікував від Григорія вибуху емоцій, який нещодавно стався на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зірка відреагував у своєму блозі на погане ставлення до жінки та запропонував покарання, яке йому здається справедливим по відношенню до чоловіків, які розпускають руки. Однак, модерації Instagram одразу ж побачила в даному пості неприйнятні речі та видалила його.

Григорій Решетнік розповів про свою емоційність та наслідки такої поведінки

Григорій в свою чергу запитав у аудиторії, що вона думає на цей рахунок і чи підтримає його, коли він не може стримати своїх емоцій у подібних ситуаціях і дозволяє собі трохи більше. Публіка Григорія підтримала, і ба більше, навіть Instagram все ж таки повернув йому публікацію. Однак, запропоноване покарання телеведучим завжди піднімалося у суспільстві як питання гостросоціальне і завжди знаходить дуже багато критики.

Нагадуємо, що незабаром Григорія можна буде побачити у новому сезоні романтичного шоу, де новий холостяк буде шукати своє кохання. Поки що невідомо, чи вдалося головному герою знайти жінку, яка підкорила його серце.