Рубрики: Фото та відео
05.10.2024 13:38

Лілія Ребрик показала, як виглядати на всі 100, якщо немає часу на зачіску: “Приїхали на роботу вже красиві”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не завжди має час, аби приготуватися до робочого дня. Проте, жінка має декілька секретів, як виглядати неперевершено в будь-яких обставинах.
Поділитися

Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик не тільки віддана своїй професії, а й чудова мама трьох дітей. Тому, жінці інколи не вистачає часу, який вона може цілковито приділити собі. Проте, досвід навчив її, як виходити з подібних ситуацій та завжди виглядати стильно й привабливо.

Сьогодні, жінка вийшла на зв’язок прямо з власного автомобіля та приголомшила своїм зовнішнім виглядом. Ліля показалася з накрученими на голові бігудями, наче тільки но встала з ліжка. Жінка зізналася, що зазвичай коли треба швидко зібратися, використовує укладку-п’ятихвилинку, але сьогодні і на неї часу не було.

“Доброго ранку! Справжня бізнеследі зранку в дорозі має саме такий вигляд. Запам’ятайте це, не дякуйте – це лайфхак. Вийшли з хати, зекономили час, приїхали на роботу вже красиві з зачіскою. Як пам’ятаєте, моя улюблена укладка 5-ти хвилинка, а зараз навіть тих п’яти хвилин не має. Але є термобігуді. Насправді це дуже зручно”, – поділилася Ребрик.

Лілія Ребрик показала варіант швидкої зачіски

Приїхавши до офісу, Ліля розкрутила бігуді та показала результат. Це звісно не салонна укладка, проте дуже непогано – біля коренів, волосся залишилося прямим, а ось біля кінчиків пасма грайливо закрутилися. Прихильникам такої зачіски, метод дуже згодиться. Всього 30 хвилин вашого часу, який можна використати як завгодно, і чудова зачіска готова.

Лілія Ребрик показала варіант швидкої зачіски

Звісно, на студії, на Ребрик вже чекала візажистка, яка доповнила її образ стриманим макіяжем. Тож Ліля все готова до роботи та бажає всім продуктивного дня.

“Готова! Всім гарного дня!”, – підписала фото Ліля.

Лілія Ребрик показала варіант швидкої зачіски