Талановита людина талановита у всьому: Ектор Хіменес-Браво показав, чим мріяв займатися — батьки були проти

Виявляється, відомий шеф Ектор Хіменес-Браво з дитинства мріяв не про кулінарію, а про зовсім інше мистецтво. Нарешті, чоловік показав всі свої таланти.

Відомий український кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво зізнався, що з дитинства мріяв зв’язати своє життя з іншою професією. Й хоча, вона не менш творча ніж кулінарія, батьки не були в захваті від переконань їхнього сина.

У своєму Instagram, талановитий кулінар показав, що має й інші таланти. Виявляється, довгий час, чоловік хотів стати художником. Щобільше, він таки здобув омріяну освіту. Проте, працювати за фахом не став.

“Можливо те, що я скажу буде для вас шоком… Але так, у мене є художня освіта. Мало того, я мріяв займатися цим професійно, але на жаль, у ті часи ця професія (саме в Колумбії) не вважалась престижною…”, – зізнався кухар.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, чим мріяв займатися у житті
Ектор Хіменес-Браво зізнався, чим мріяв займатися у житті

На жаль, батьки юного таланта не розділяли бажання сина та всіляко були проти професії художника. Вони розуміли, що це не принесе йому великих заробітків, тому просили його подумати та обрати більш серйозний фах.

“Памʼятаю, як дуже довго сперечався з батьками, вони були категорично проти моєї улюбленої справи, вони хотіли, щоб я став архітектором”, – поділився Ектор.

Наразі, чоловік захотів повернутися до давнього захоплення, тож взяв до рук олівці. Судячи з облікованих чоловіком кадрів – виходить в нього досить не погано. Чоловік показав вміння малювати чоловічу фігуру та оригінал, з якого з’явився малюнок Ектора.

“Але з того моменту пройшло багато часу, я виріс і НАРЕШТІ сам вирішую, чим мені займатися. І ось “Ура” в моїх руках олівці і мольберт! Думаю, що ніколи не пізно починати щось нове, або повертатися до того, що колись приносило задоволення”, – розповів чоловік.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, чим мріяв займатися у житті
Ектор Хіменес-Браво зізнався, чим мріяв займатися у житті

Звісно, підписники підтримали кулінара та попросили його не зупинятися. Вони зазначили, що Ектор має хист до художнього мистецтва та обов’язково має втілити дитячу мрію.

Схожі статті

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.

Лілія Ребрик показала, як виглядати на всі 100, якщо немає часу на зачіску: “Приїхали на роботу вже красиві”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не завжди має час, аби приготуватися до робочого дня. Проте, жінка має декілька секретів, як виглядати неперевершено в будь-яких обставинах.

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?