Рубрики: Фото та відео
05.10.2024 18:02

Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.
Поділитися

У 2022 році, Володимир Остапчук здивував суспільство новиною про розлучення з Христиною Горняк. Це й не дивно, адже, здавалося, закохана пара протрималася всього два роки. Проте нині вони щасливі окремо та навіть не згадували б один про одного, якби не приватний будинок, придбаний у шлюбі.

Поки Остапчук будує родину з молодшою на 16 років журналісткою, Христина займається саморозвитком. Й без того успішна жінка значно подорослішала останнім часом. І зміни ці не видимі, вони всередині неї.

У своєму Instagram, Христина розповіла, що більше не буде гнатися за популярністю та приваблювати абсолютно всі до свого блогу. Вона зацікавлена виключно в людях, які розуміють її, як особистість та її цілі. До філософських роздумів, Горняк прикріпила світлини з нової, досить відвертої фотосесії.

“Я давно втратила відчуття бажання подобатися тут усім, слідкувати за кількістю відписок, або за статистикою. Я втратила бажання бути “зіркою”, або “відомим блогером”, або ще щось його плану. Я просто хочу, щоб моя сторінка була корисною в нових реаліях нашого життя!”, – розповіда Христина.

Христина Горняк показала, як змінилася після розлучення з Остапчуком

До філософських роздумів, Горняк прикріпила світлини з нової, досить відвертої фотосесії. На жінці боді-майка з глибоким декольте, масивний срібний пасок та високі підбори, що підкреслюють стрункі її ноги.

“Звичайно, я не перестану виставляти свої гарні фото, бо чого ж таку красу ховати, але… Я хочу оточення однодумців! Я хочу свідомих людей поряд! Я хочу, щоб ми розуміли, що реалії інші, і ми маємо бути іншими”, – підсумувала блогерка.

Христина Горняк показала, як змінилася після розлучення з Остапчуком