Рубрики: Фото та відео
05.10.2024 16:33

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.
Поділитися

Два з половиною роки тому популярний український хореограф Влад Яма прийняв остаточне рішення на рахунок еміграції і таємно виїхав разом з родиною до Сполучених Штатів Америки. Пара оселилася у Флориді, яку раніше неодноразово відвідувала.

Влад Яма показав, якого успіху досяг в еміграції

Влад Яма показав, якого успіху досяг в еміграції

Поки Влад разом з дружиною та сином влаштувався на новому місці, в українському шоу-бізнесі йому пророкували повний провал. Так, ходили чутки, що повернутися на свої минулі позиції в Києві йому вже не вдасться. Мовляв, на втікача ніхто не чекає.

Однак, деякі зірки також ділилися думками про те, що Влад і не захоче приїжджати назад. Мовляв, давно мріяв переїхати, і пріоритети одразу розставив відповідно до своїх життєвих принципів. Нада птацію пішло багато часу, і безумовно грошей, а тому вирогідність його повернення дійсно дуже мала.

Ці декілька років Влад здебільшого заробляв за допомогою школи танців. Зірка дає уроки в групах та індивідуальні.

Але як з’ясувалося нещодавно він все ще з’являється на афішах, але тепер в Сполучених Штатах Америки. Нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилися нові кадри, на яких він показав, як організатори в Чикаго намагаються зібрати якомога більшу аудиторію для майбутнього заходу.

Влад Яма показав, якого успіху досяг в еміграції. Скріншот особистої сторінки зірки

Вже у жовтні місцева публіка зможе насолодитися компанією хореографа, який, судячи з усього, знову буде ді-джеєм.

Нагадуємо, 2 роки тому Влад дав ексклюзивне інтерв’ю для українського журналіста, в якому розповів, що виїхав з України ще до того, як закрили кордони, а також планує з дружиною поповнення в сім’ї. Поки що новин про вагітність не надходить, а Влад навіть не показує, як саме вони влаштувалися в Маямі.