Рубрики: Фото та відео
05.10.2024 20:05

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?
Поділитися

4 роки тому Соломія Вітвіцька вразила мережу повідомленням про те, що розлучається зі своїм чоловіком.

Пара так і не назвала головну причину розладу в сім’ї. І аудиторії взагалі не були зрозумілі деякі вчинки екс-партнерів. Соломія та Влад довго не могли звикнути до нових реалій і продовжували підтримувати одне одного на цьому шляху.

Подейкували навіть про примирення, адже режисер той діло опинявся поруч з ведучою, дарував їй квіти та завжди знаходився десь поруч.

Соломія Вітвіцька розповіла про непередбачені обставини в своєму житті

 Соломія Вітвіцька розповіла про непередбачені обставини в своєму житті

Але все ж таки їхні дороги остаточно розійшлися. Півроку тому Соломія розповіла мережі про свого нового обранця на особистій сторінці в Instagram. Ним став військовий Олексій Ситайло, який в мирні часи займався бізнесом. Публіка дуже позитивно сприйняла новину, хоча одразу пішли чутки про те, що Соломія стала коханкою. Мовляв, Олексій нібито одружений. Але телеведуча одразу дану інформацію спростувала.

 Соломія Вітвіцька розповіла про непередбачені обставини в своєму житті. Скріншот особистої сторінки зірки
Соломія Вітвіцька розповіла про непередбачені обставини в своєму житті. Скріншот особистої сторінки зірки

Так як з коханим Соломія бачиться вельми рідко, в неї є багато вільного часу, який вона може провести разом зі своїми подругами. Зокрема вона по хизувалися непередбаченими обставинами, про які мріє багато людей.

Так, редакторка потішила Соломію новиною і посиденьки зірки переросли у нічні. А ведуча вийшла на зв’язок хоч і не при параді, але задоволеною.