Рубрики: Фото та відео
08.10.2024 09:58

Пшенична коса та завитки на скронях: Оля Полякова показала, якою виросла її молодша дочка Аліса

Відома українська артистка Оля Полякова стала мамою для двох чудесних дівчаток. І якщо старша вже й сама веде фотоблог, молодша не часта гостя в маминих соціальних мережах.
Поділитися

Відома українська виконавиця Оля Полякова відкрита до своєї аудиторії та старається показувати максимум зі свого особистого життя. ЇЇ старша дочка Маша вже зовсім доросла та всіляко зацікавлена в тому, аби частіше з’являтися в маминому блозі. Адже дівчина вже й сама крокує стежкою шоу-бізнесу. Чого не скажеш про меншу Алісу. Дівчинці всього 13 років, тож вона не розділяє маминого захоплення соцмережами.

Замість цього, Аліса старанно навчається в столичній школі та займається кінним спортом. Ні для кого не секрет, що співачка має чималий маєток, де живе не тільки її родина, а й чимале господарство. Звісно, задля любої донечки, окрім кіз, на подвір’ї з’явилися й коні.

Оля Полякова показала, якою виросла її молодша дочка Аліса

Втім, інтерес Аліси до цих величних створінь не обмежується прогулянками та вправами. Дівчина старанно доглядає за своїми улюбленцями та знає про них більше ніж сама Оля. Влітку, Полякова показувала, як її донька справляється з цим завданням та була неабияк вражена стараннями малої.

Оля Полякова показала, якою виросла її молодша дочка Аліса

Полякова хотіла відправити доньку на навчання в Англію, проте вже незабаром повернула її додому. Дівчина так засмутилася через те, що її відлучили від рідних та друзів, що просто влаштувала істерику, яку не можливо було спинити. Тож, зіркова мама розчулилася привезла доньку назад до України.

Як ви вже зрозуміли, Аліса хоч і не частий гість в маминому фотоблозі, але інколи та з’являється. Останній раз, артистка викладала відео з донькою 5 жовтня, на честь її 13-річчя. Важко не помітити, що на відміну від старшої сестри, Аліса дуже схожа на батька.

Оля Полякова показала, якою виросла її молодша дочка Аліса