Екс-дружина Остапчука показала, як розквітла після розлучення: чоловіки не приховують захоплених поглядів

Нещодавно відома блогерка Христина Горняк поділилася знімками з нової фотосесії, дивуючи своєю красою. Важко повірити, що цій жінці вже 37 років.

У 2022 році, Володимир Остапчук здивував суспільство новиною про розлучення з Христиною Горняк. Це й не дивно, адже, здавалося, закохана пара протрималася всього два роки. Проте нині вони щасливі окремо та навіть не згадували б один про одного, якби не приватний будинок, придбаний у шлюбі.

Поки Остапчук будує родину з молодшою на 16 років журналісткою, Христина займається саморозвитком. Й без того успішна жінка значно подорослішала останнім часом. І зміни ці не видимі, вони всередині неї.

У своєму Instagram, Христина розповіла, що більше не буде гнатися за популярністю та приваблювати абсолютно всі до свого блогу. Вона зацікавлена виключно в людях, які розуміють її, як особистість та її цілі. До філософських роздумів, Горняк прикріпила світлини з нової, досить відвертої фотосесії.

“Я давно втратила відчуття бажання подобатися тут усім, слідкувати за кількістю відписок, або за статистикою. Я втратила бажання бути “зіркою”, або “відомим блогером”, або ще щось його плану. Я просто хочу, щоб моя сторінка була корисною в нових реаліях нашого життя!”, – розповіда Христина.

Христина Горняк показала, як змінилася після розлучення з Остапчуком
Христина Горняк показала, як змінилася після розлучення з Остапчуком

До філософських роздумів, Горняк прикріпила світлини з нової, досить відвертої фотосесії. На жінці боді-майка з глибоким декольте, масивний срібний пасок та високі підбори, що підкреслюють стрункі її ноги.

“Звичайно, я не перестану виставляти свої гарні фото, бо чого ж таку красу ховати, але… Я хочу оточення однодумців! Я хочу свідомих людей поряд! Я хочу, щоб ми розуміли, що реалії інші, і ми маємо бути іншими”, – підсумувала блогерка.

Христина Горняк показала, як змінилася після розлучення з Остапчуком
Христина Горняк показала, як змінилася після розлучення з Остапчуком

Схожі статті

Після новини про появу нового коханого Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням: “Все йде не так”

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька вразила неочікуваним зізнанням після появи в її житті нового коханого чоловіка. Що насправді відбувається?

“З рідними на тихе полювання”: Володимир Ярославський розкрив таємний ритуал — без цього грибів не буде

Відомий український кулінар Володимир Ярославський вирушив в ліс у компанії своєї родини. Чоловіки були налаштовані на гарну здобич, але чи вийшло в них назбирати хоча б щось?

Знову на афішах, але тепер в Чикаго: Влад Яма здивував своїм успіхом в США, який вже показав всім-всім

Влад Яма знову на афішах, але тепер в Чикаго. Хореограф здивував своїм успіхом в Сполучених Штатах Америки, який вже показав всім-всім фанатам.

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.

Лілія Ребрик показала, як виглядати на всі 100, якщо немає часу на зачіску: “Приїхали на роботу вже красиві”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не завжди має час, аби приготуватися до робочого дня. Проте, жінка має декілька секретів, як виглядати неперевершено в будь-яких обставинах.