Рубрики: Фото та відео
08.10.2024 06:02

Спадкоємиця бізнесмена, яка уникає публічності: Маша Єфросиніна показала, як виглядає її 20-річна дочка Нана

Маша Єфросиніна рідко ділиться новинами про свою старшу доньку Нану, яка свідомо уникає публічності. Телеведуча поважає бажання доньки залишатися непублічною, хоча й іноді публікує її фото.
Поділитися

Телеведуча Маша Єфросиніна, одна з найбільш впізнаваних медійних осіб в Україні, не часто розповідає про свою старшу доньку Нану. Причина такої приватності, це бажання самої дівчини, яка прагне зберігати приватність. Як зізналася Єфросиніна, її донька відчайдушно уникає публічності, не розуміючи інтересу матері до життя під постійним прицілом ЗМІ.

“Мамо, уяви собі, що тобі подобається бути на публіці, а мені це зовсім чуждо”, – передала слова доньки Єфросиніна під час одного з інтерв’ю.

Маша Єфросиніна показала, як виглядає старша дочка

Попри таке бажання Нани залишатися осторонь медійного життя, деякі її фото все ж з’являлися в мережі завдяки зірковій мамі. Єфросиніна навіть жартувала, що має особливий дозвіл від доньки публікувати її зображення лише один раз на рік. У 2023 році ведуча показала свіжий знімок 19-річної Нани, чим викликала безліч компліментів від підписників. Користувачі мережі зауважили дівчина дуже схожа на маму.

Маша Єфросиніна показала, як виглядає старша дочка

Проте у 2024 році цю традицію було порушено. Нана категорично заборонила показувати нові фото, тому телеведуча знайшла вихід — опублікувала архівний знімок, де її доньці всього три роки. Телеведуча зізналася, що цей момент розчулив її до сліз, бо усвідомила, як швидко виросла її донька.

Свого часу Нана здобувала освіту в Канаді, але пандемія ковіду змінила її плани. Дівчина закінчила коледж екстерном і згодом вступила до університету в Нідерландах, де наразі продовжує навчання. Єфросиніна завжди характеризувала свою доньку, як дуже цілеспрямовану дівчину, яка точно знає, чого хоче від життя.