Камалія ще не зʼявилася на порозі, а вона вже знала про іншу у чоловіка: що відомо про першу дружину Захура?

Відомий пакистанський мільярдер Мохаммад Захур, до одруження з красунею Камалією, вже був у шлюбі. Матір'ю його старших дітей виявилася росіянка.

Пакистанський бізнесмен Мохаммад Захур, екс-чоловік української співачки Камалії, раніше був одружений з росіянкою, яка народила йому двох дітей – сина Армана та доньку Тетяну. Однак їхнє подружнє життя не склалося, і пара розійшлася.

Попри розлучення, Захур підтримує зв’язок із колишньою дружиною, але спілкуються вони переважно на тему спільних дітей. Під час інтерв’ю чоловік зазначив, що його колишня дружина, хоч і живе в Москві, не підтримує війну, яку розв’язала Росія проти України.

“Якби вона була за війну, то вже б повідомила про це”, – не сумнівається бізнесмен.

Камалія розповіла про першу дружину Мохаммада Захура
Камалія розповіла про першу дружину Мохаммада Захура

Цікаво, що Камалія теж має свою думку щодо колишньої дружини чоловіка. Вона зізналася, що ніколи не знайомилася з нею особисто, хоча бачила її на фото та відео. Після розлучення Захура його колишня почала критикувати співачку. Через це Камалія втратила бажання знайомитися.

“Я товариська людина, але, після того, як дізналася про її критику, у мене не виникло бажання зустрітися”, – зізналася артистка.

Камалія розповіла про першу дружину Мохаммада Захура
Камалія розповіла про першу дружину Мохаммада Захура

Хоча шлюб із першою дружиною залишився у минулому, його наслідки ще впливали на життя пари. Після початку повномасштабної війни, подружжя з дітьми виїхало до Англії, де оселилися в будинку старшої дочки Захура.

Чи то через настанови матері, чи через власні переконання, Тетяна не змогла змиритися з присутністю мачухи в її домі. Тож, жінки почали сваритися, що призвело до погіршення стосунків під подружжям. В результаті, Камалія та Захур розлучилися. Наразі, експодружжя продовжує спілкуватися, їх часто бачать на публічних заходах, вони проводять час з дітьми.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.