Рубрики: Фото та відео
07.10.2024 22:22

Катя Осадча провела свій вихідний під наглядом лікаря: цей блондин зі стетоскопом — мрія всіх жінок (ФОТО)

Найважливіше в житті кожної людини — це здоров'я. Катя Осадча завжди дбає про нього. І, здається, телеведуча знайшла ідеального спеціаліста, який може їй у цьому допомогти.
Поділитися

Регулярні медичні обстеження надзвичайно важливі. Та для них часто доводиться кудись їхати. Катерина Осадча обрала інший підхід і вирішила, що кваліфікований спеціаліст має жити поруч з нею. Телеведуча навіть похвалилася його старанною роботою в сторіс!

Старанний лікар-блондин спершу взяв стетоскоп та прослухав “пацієнтку”. Після цього він поміряв температуру, проконсультувався з колегами телефоном та виписав ліки. Звісно ж, персональний домашній лікар Осадчої не з’явився, а всі маніпуляції виконав старший син Катерини від Юрія Горбунова Іван. Саме за такою грою вони провели недільний вечір.

Катерина Осадча показала, як з сином грає в лікаря

Нагадаємо, що Катя та Юрій офіційно одружилися в лютому 2017 року. Того ж місяця у подружжя з’явився Іван. А 19 серпня 2021 року Осадча народила коханому ще одного хлопчика, якого назвали Данилом. Від попереднього шлюбу у Юрія залишилася названа донька, яка вже подарувала йому онуків.

А Катерина має від стосунків з Олегом Поліщуком повнолітнього сина Іллю — 28 вересня парубкові виповнилося 22 роки. Вітаючи сина з днем народження, Осадча зазначила, що зараз хлопець на 3 роки старший за неї в момент народження Іллі. І зараз хлопець дуже дивується, як Катя в такому віці вже мала дитину. Але ведуча дуже рада, що прожила таке життя.

До слова, діти Катерини від Юрія найбільше схожі саме на батька, хоча в них впізнаються також риси телеведучої. А ось Ілля — майже повна копія зіркової мами. Про цю схожість регулярно пишуть в коментарях шанувальники. А багато дівчат просто зазначають, що Ілля надзвичайно красивий, тож його вже можна вважати бажаним холостяком!