Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Відома телеведуча програм “Світське життя”, “Голос країни”, “Голос діти” на телеканалі “1+1” повністю проміняла свій офіс на заміський котедж у Київській області. А саме, в селі Романків. Знаменитість бачить лише плюси в тому, щоб працювати вдома і нікуди не їздити. Про все це вона повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

За словами Каті Осадчої, найголовніше те, що їй не потрібно кожного дня їздити в Київ і “стояти” в заторах. Також для неї дуже важливий час, якого і так мало. Не їздити в офіс, означає, не витрачати час на дорогу. Вдома зірка має можливість їсти вчасно і коли їй захочеться. Вдома дружина шоумена Юрія Горбунова дозволяє собі працювати за планшетом сидячи на килимі на газоні в саду. При цьому, вона одягнута в суто білу футболку та широкі чорні штани. Цей одяг дуже легкий, зручний та комфортний, як для дому, так і для роботи вдома.

Катя Осадча показала, в яких умовах працює віддалено
Катя Осадча показала, в яких умовах працює віддалено

Вдома Катя Осадча дозволяє собі абсолютно не фарбуватися, носити вільний одяг, бути розслабленою та не перейматися тим, як загалом виглядати. Адже її ніхто не бачить. І тому, можна почувати себе більше вільно і не напружуватися. Раніше вона показувала, як може працювати віддалено вдома сидячи біля басейну. Буває, що зірка виконує якусь роботу і за столом. При цьому, там вона сидить взагалі в одних шортах і білій кофтинці.

Якби зірка не любила бути вдома і навіть вдома працювати, єдине, що завжди на ній і всюди — це дорогоцінні прикраси. Навіть вдома, коли вона одягнута в суто домашній одяг, вона завжди носить кольє, браслети, сережки і каблучки.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.