Рубрики: Фото та відео
09.10.2024 11:00

Потап покинув Настю Каменських і показав, до кого тепер повертається знову і знову: серце кличе туди

43-річний Потап залишив свою дружину-співачку Настю Каменських і показав, до кого тепер повертається знову і знову. Серце продюсера кличе саме туди.
Поділитися

Ще до 24 лютого Потап та Настя Каменських не приховували своєї любові до подорожей. Після новини про їхнє весілля обидва постійно з’являлися на різних курортах та публікували відповідний контент.

І від глядача не при ховалося, що Настя Каменських все більше намагається сфокусувати свою кар’єру в іспаномовнуму напрямку. Зокрема, в 2021-у пара говорила, що вони планують змістити фокус саме туди і можливо впродовж року не будуть з’являтися в Україні. Хоча дані плани були відкладені, вони все ж таки отримали свою реалізацію.

На даний момент Настя працює над просуванням в Європі, але Олексій перманентно не знаходиться поруч з нею. Ще не так давно він влаштував поїздку за кордон, і знову з’явився не поруч зі своєю дружиною, а в іншому місці, куди знову і знову повертається.

Потап розповів, в якій країні знаходиться зараз

Потап розповів, в якій країні знаходиться зараз

Так, Потап розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що прилетів до Об’єднаних Арабських Еміратів, а саме в Дубай. У дописі до кадру зірка натякнув, що в ОАЕ прибув задля роботи, а також додав, що він став для нього містом, яке мотивує та надихає.

Потап розповів, в якій країні знаходиться зараз

“Знову і знову повертаємось, – зізнався артист у своєму мікроблозі. –Спостерігати за тим, як це мегамісто зростає разом з міжнародним бізнесом, насолоджуватися та заряджатися енергією з бізнесменами”

Вже неодноразово в пресі з’являлася інформація стосовно того, що насправді пара шукає країни для просування, окрім Іспанії. Можливо, таким чином зірки хочуть перестрахуватися та знизити ризики, а можливо і не збираються повертатися до України, концентруючись повністю на закордонній публіці.

Варто зазначити, що українці цього року не високо оцінюють творчість Насті Каменських і частіше критикують її у коментарях. Співачка в свою чергу взагалі ніяк не реагує на дану критику.