Рубрики: Фото та відео
12.10.2024 18:01

Репяхова показала, чим годує маленького сина — одні солодощі: бабуся приїхала, щоб все змінити

Відома українська блогерка Катерина Репяхова зізналася, що любить почастувати сина смаколиками. Її мама не у захваті від вибору дочки, тому вирішила запропонувати свою допомогу.
Поділитися

Відома блогерка Катерина Репяхова стала четвертою дружиною популярного українського співака Віктора Павліка, який на 27 років старший за свою обраницю. Проте різниця у віці не стала на заваді їхньому щасливому союзу, який вони успішно побудували.

Пара узаконила свої стосунки у 2020 році, а вже наступного року на світ з’явився їхній син, Михайлик. Зараз хлопчику виповнилося три роки. На жаль, є деякі проблеми зі здоров’ям. У малюка діагностували затримку мовленнєвого розвитку, і він помітно відстає від однолітків.

Через діагноз, пора постійно займається розвитком сина – водять його на заняття, на кінні прогулянки та в басейн. У своєму Instagram, Катерина показала, як виглядає перекус її синочка після навантажень у воді.

“Чоловік накупив сину безглютенових смаколиків. Безе з собою, після тренування в басейні буде годувати”, – написала Репяхова.

Катерина Репяхова показала, чим годує маленького сина

Но короткому відео, вона допомагає чоловікові збирати “тормозок” для Михасика. В заповітний контейнер потрапили всілякі смаколики – популярні желейки “Bob”, кукурудзяні снеки для дітей з різноманітними смаками. Всі вони не мають у складі глютену, тож Катерина спокійна за харчові звички сина.

А ось мама блогерки має інший погляд на харчування онука. Жінка приїхала до дітей, аби почастувати їх гарячою їжею. На вечерю, жінка приготувала тушковану картоплю з бататом та куркою. Крім того, на столі стоїть салат зі свіжих овочів. Й хоча, дорослі не відмовляють собі в задоволенні доповнити вечерю шматком хліба, для Михасика вони придбали безглютеновий продукт.

Катерина Репяхова показала, чим годує маленького сина