Серйозні негаразди: дружина Романа Сасанчина відверто розповіла про кризу у їхньому шлюбі

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина розкрила правду про їхнє спільне життя. Виявляється, не все так безхмарно, як здавалося зі сторони.

Дружина відомого українського співака та переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина, Іванна поділилася у соціальних мережах непростою ситуацією, що склалася в їхньому житті. На такі відвертості її надихнули шанувальники, які забили на сполох зрозумівши, що жінка більше не постить спільних з чоловіком фото.

У своїх Instagram-сторіс Іванна відкрито зізналася, що в їхніх стосунках є серйозні проблеми. Проте, попри численні запитання від прихильників, вона не стала деталізувати, що саме стало причиною кризи.

“У нас все не ок, це дуже м’яко сказано. Більше стосовно наших стосунків говорити не буду”, — лаконічно заявила жінка.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про кризу у їхніх стосунках
Дружина Романа Сасанчина розповіла про кризу у їхніх стосунках

Нагадаємо, що пара одружилася у грудні 2021 року, коли Роману було лише 19 років. За кілька тижнів, наприкінці грудня, у них народилася донька Елізабет. Здавалося б, попереду щасливе спільне життя, однак реальність виявилася складнішою. Протягом останніх років у стосунках пари неодноразово виникали труднощі. Зокрема, у 2022 році Іванна навіть задумувалася про розлучення, проте тоді їм вдалося зберегти шлюб.

Схоже, що ситуація загострилася навесні цього року, коли дружина артиста почала ділитися своїми почуттями. Іванна зізналася, що відчуває втому від постійного знецінення своєї праці та потребує чоловічої підтримки.

“Хочу відчувати за чоловіком надійний тил, як за кам’яною горою”, — писала вона, натякаючи на незадоволеність у стосунках.

Дружина Романа Сасанчина розповіла про кризу у їхніх стосунках
Дружина Романа Сасанчина розповіла про кризу у їхніх стосунках

Відверті зізнання дружини Романа Сасанчина викликали хвилю обговорень серед шанувальників, які уважно стежать за розвитком подій. Багато хто висловлює підтримку Іванні, сподіваючись, що пара зможе подолати труднощі та зберегти свою сім’ю. Водночас, чимало підписників висловлюють занепокоєння, що цього разу проблеми можуть виявитися критичними.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.