Рубрики: Фото та відео
12.10.2024 21:02

“Oh, my love”: Дантес показав, з ким голубиться під вічну класику — і це не Кацуріна

Відомий український артист Володимир Дантес показав, як проводить свій вільний час, поки вдома немає коханої Кацуріної та її дітей. Очевидно одне - він не сумує.
Поділитися

Популярний співак Володимир Дантес активно веде соціальні мережі. У фотоблозі, чоловік висвітлює не тільки свою професійну сферу, а й особисте життя. Не рідкісними гостями його сторінки є кохана артиста Даша Кацуріна та її діти від першого шлюбу – Олександра й Іван.

Проте, нині вони не в дома, тож Дантес, щоб не нудьгувати знайшов собі компанію. На власній сторінці, чоловік показав, що захопився вініловими платівками. Багато шанувальників вважають, що звук на них є більш живим і реалістичним. Схоже, що Вова один з них. Програвач, йому подарував давній друг, блогер Олексій Дурнєв. Раніше, він належав його батькові, проте зараз прикрашає життя співака.

Володимир Дантес показав, з ким проводить свої вечори

Насолоджуватися музикою Дантес вирішив з найкращим другом людини – їхнім псом Василем. Судячи з усього, він також оцінив унікальний звук платівок. На одному з відео, артист валяється на ліжку з собакою та ніжно пестить його по голівоньці. А Василь тільки й радий такому збігу подій, адже все, що насправді потрібно собакам – це наша увага та турбота.

Напевно, вперше за довгий час, чоловік зміг насолодитися тишею. Сам в дома, без Даші та дітей, хатніх справ та професійних обов’язків, він зміг вслухатися в кожну ноту та відкрити для себе композицію “Oh, my love” по-новому.

Володимир Дантес показав, з ким проводить свої вечори

Нагадаємо, нещодавно Вова поділився своїм способом, що допомагає йому почуватися на всі 100. Адже осінь, це час нежиті та ГРВІ, тому важливо піклуватися про себе, аби проводити дні продуктивно та з задоволенням, а не валятися на лікарняному ліжку з високою температурою.