“Йду з МастерШеф”: Ектор Хіменес-Браво відмовляється від шоу, яке принесло йому визнання?

Популярний шеф-кухар та блогер Ектор Хіменес-Браво зізнався, що вирішив присвятити себе новій справі. Виявляється, чоловік давно мріяв змінити рід діяльності.

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво вирішив кардинально змінити своє життя. Чоловік більше не воліє приділяти весь час кулінарії. Тому, в розкладі кухаря з’явилося нове заняття. Що саме вирішив освоїти кулінар, читайте в нашому матеріалі.

На своїй сторінці в Instagram, чоловік намагається бути відвертим, тож завжди повідомляє про зміни в житті. Нещодавно, Ектор зізнався, що з дитинства захоплювався малюванням та навіть має художню освіту. Проте, кулінарія та образотворче мистецтво – це не єдині творчі напрямки, які цікавлять відомого шефа.

“Ну все, час сказати правду настав… Йду з Мастер Шеф в музику. Давно про це мріяв і нарешті наважився…”, – повідомив кулінар.

Ектор Хіменес-Браво заявив, що залишає МастерШеф
Ектор Хіменес-Браво заявив, що залишає МастерШеф

В останньому дописі, Ектор шокував шанувальників зізнанням. Як заявив блогер, він планує покинути шоу, що колись зробило його популярним. “МастерШеф” допоміг чоловіку віднайти свою аудиторію. Що тут казати, зараз його ім’я знає кожен українець. То невже, він і справді вирішив залишити все, що так довго створював?

За словами Ектора, вже давно він мріяв освоїти гру на віолончелі. Тож більше не планує відкладати плани на безвік. Чоловік вже пройшов перший урок та поділився враженнями. Судячи з відео, ще потрібно багато працювати, проте все в його силах.

“Ну добре, жартую. Зайнятися грою на віолончелі — це моя давня мрія і саме зараз я зрозумів… Коли, як не сьогодні? Тому, і почав навчатися. Це мої перші кроки в цій справі, але я дуже сподіваюсь на вашу підтримку”, – зізнався Ектор.

Ектор Хіменес-Браво заявив, що залишає МастерШеф
Ектор Хіменес-Браво заявив, що залишає МастерШеф

Всіх шанувальників кулінарного проєкту, хочемо заспокоїти. Не переживайте, ви ще побачите улюбленого суддю на своєму місці. Ектор не збирається залишати шоу та планує з’явитися на майданчику у наступному сезоні.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.