Рубрики: Фото та відео
12.10.2024 22:02

Єгор Гордєєв показав ніжні обійми і схвилював фанатів: в неї такі вірні і такі люблячі очі

Єгор Гордєєв публічно показав ніжні обійми і схвилював фанатів. Яка ж красуня отримала можливість припасти до ведучого та відчути його любов?
Поділитися

Єгор Гордєєв — один з найзавидніших холостяків України, і як це не було би іронічно один з тих, хто абсолютно не зацікавлений у серйозних стосунках. Зірка відкрито говорить про те, що цей вибір він зробив виходячи з раціональної позиції: в нього просто не вистачає часу для того, аби приділити його сім’ї.

Єгор неодноразово наголошував на тому, що йому доводиться вставати ще до світанку, аби провести час разом зі своїм псом джемом, а після він цілий день знаходиться на роботі, приходячи додому пізно ввечері.

При цьому, в нього дуже багато любові, яку він знаходить кому подарувати. У зірки є песик, з яким він живе вже багато років, і якого обожнює. Також пізніше він взяв до себе кота.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав, кого обіймає за кадром

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв показав, кого обіймає за кадром

У своїх інтерв’ю Єгор не приховує, що в житті його стаються інтрижки. Але розраховувати на щось більш серйозне та глибше обраницям не доводиться.

І все ж таки публіка просто сподівається на те, що колись почує щасливу новину про весілля Єгора. Допоки він тішить аудиторію неймовірними кадрами, на яких проявляє ніжності до тваринок. Наприклад, нещодавно Єгор опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram смішну фотографію, на якій обіймаються з конем. Тваринка притулилася до нього мордою та звернула своїми великими очима в об’єктив.

Єгор Гордєєв показав, кого обіймає за кадром. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, останнім часом команда ранкового шоу часто буває на виїзних зйомках, і виходить на зв’язок з глядачами з різних точок України.

Звичайно, Єгор завжди з’являється у компанії своєї партнерки Нелі Шовкопляс, адже уявити їх окремо публіка вже не може. І хто знає, можливо їм судилося ще багато років працювати разом, адже це велика удача — зустріти людину, з якою співпраця розвивається в настільки успішний тандем.