Рубрики: Фото та відео
15.10.2024 07:02

Справжній музей: Тоня Матвієнко показала будинок, у якому мешкає після смерті своєї матері

Відома співачка Тоня Матвієнко все своє життя прожила біля матері. Навіть після того, як Ніни Митрофанівни не стало, жінка продовжує зберігати сімейне вогнище у триповерховому маєтку.
Поділитися

Знаменита українська співачка Ніна Матвієнко, що залишила яскравий слід у культурному житті країни, до останніх днів свого життя проживала у триповерховому маєтку в самому серці Києва.

Цей будинок став не лише домівкою для артистки, а й місцем, де зростала її дочка Тоня. Попри те, що вона вийшла заміж за Арсена Мірзояна і сама стала мамою, жінка залишилася жити у рідній оселі, зберігаючи тісний зв’язок з матір’ю. До останнього вони були близькі.

Ніна, відома своєю скромністю, не любила публічно обговорювати особисте життя. Проте, про їхній дім стало відомо, що він розташований на Печерських пагорбах, на затишній вулиці, де панує спокій та затишок.

Тоня Матвієнко показала, де мешкає після смерті матері

Будинок, збудований із натуральних матеріалів, таких як камінь і дерево, має свій унікальний шарм і характер. Цей дім колись виконував функцію музею, адже в ньому зберігалася колекція старих картин, зібрана батьком чоловіка артистки, художника Петра Гончара. Наразі, картини передані на зберігання до іншого музею.

Тоня Матвієнко показала, де мешкає після смерті матері

Після смерті Ніни Митрофанівни, питання про розподіл спадщини стало актуальним. На свою частку у будинку можуть претендувати не лише Тоня з Арсеном, але і її рідні брати Андрій та Іван. Хоча чоловік зірки Петро давно не живе з Ніною, формально вони не розлучені, що також дає йому право на частину майна.

Тоня Матвієнко показала, де мешкає після смерті матері

Тоня Матвієнко ніколи не коментувала розподіл майна, але відомо, що вона та її родина продовжують жити у цій знаковій оселі. Щобільше, після смерті співачки, її ексчоловік також повернувся до цього сімейного гніздечка.