Власний басейн та дитячий майданчик для синів: Дмитро Монатік показав, як виглядає його заміський будинок

Один із найпопулярніших українських артистів Дмитро Монатік, відомий своїми креативними проєктами та енергійними виступами, в особистому житті обирає спокій і затишок.

Український виконавець Дмитро Монатік обрав для родини двоповерховий котедж у селищі Крюківщина, що в Київській області. Цей будинок став для артиста справжнім родинним гніздечком, де панує комфорт і гармонія. Співак придбав дві ділянки загальною площею 12 соток ще 5 років тому, коли вирішив будувати власне житло подалі від міської метушні.

Будинок артиста – це не величезний палац, а затишний котедж середнього розміру, спроєктований для комфортного життя. Серед особливостей будинку – гараж на одну машину, простора тераса на задньому дворі та окрема будівля для гостей. Територія будинку також обладнана басейном, який на зиму накривають, дитячим майданчиком із гірками, гойдалками та навіть батутом — ідеальне місце для розваг його синів.

Дмитро Монатік, як виглядає його приватний будинок
Дмитро Монатік, як виглядає його приватний будинок

Вітальня будинку, оформлена в білих тонах, та займає два поверхи. Великі вікна наповнюють її світлом, що створює відчуття розкритого простору і легкості. Білий колір додає інтер’єру сучасності та мінімалізму, водночас роблячи його естетично привабливим. Такий дизайн відповідає сучасним трендам в архітектурі, де акцент робиться на функціональність та гармонійне поєднання простору й світла. Його будинок — це не лише прихисток від буденних турбот, але й простір, де панує тепло, комфорт і безпека для всієї родини.

Дмитро Монатік, як виглядає його приватний будинок
Дмитро Монатік, як виглядає його приватний будинок

Неподалік будинку Монатіка свого часу мешкали ще одні зіркові сусіди — Надя Дорофєєва та Володимир Дантес. У свій час вони підтримували дружні стосунки і навіть разом святкували Новий рік. І хоча згодом їхні шляхи розійшлися, ці спогади про спільні зустрічі залишилися важливою частиною особистого життя обох родин.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.