Рубрики: Фото та відео
13.10.2024 15:04

Світлана Лобода кардинально змінила імідж і показала результат: стала схожою на Памелу Андерсон

Українська співачка Світлана Лобода кардинально змінила імідж і показала неочікуваний результат. Зірка стала схожою на Памелу Андерсон у розквіті літ.
Поділитися

Світлана Лобода стала відомою артисткою на усьому пострадянському просторі. Після 24 лютого співачка швидко зробила вибір на користь своєї батьківщини та почала її підтримувати публічно.

І хоча співачка намагалася зробити усе необхідне для того, аби повернутися на вітчизняну сцену, зараз в мережі точаться дискусії на рахунок того, наскільки правильно було це зроблено. Зокрема, звучить думка, що її команда припустилася ряду помилок, які не дало Світлані повністю реабілітуватися в очах своїх слухачів.

Світлана Лобода змінила імідж для кліпу та показала, як виглядає

Світлана Лобода змінила імідж для кліпу та показала, як виглядає

Тим не менш, Світлана Лобода не тільки продовжує займатися творчістю та виступати, але й дивує неймовірними пар втіленнями. Зокрема, нещодавно вона кардинально змінила імідж для свого нового кліпу і постала в образі, який дуже нагадує образ Памели Андерсон в нульових.

Варто відзначити, що тоді про Голівудську акторку мріяли мільйони чоловіків по всьому світу, а вона прославилася своїм зовнішнім виглядом навіть серед тих, хто в очі не бачив серіалу “Рятувальники Малібу”. Сама артистка пізніше заявила, що дуже шкодувала про даний образ, так як він повністю з тер її індивідуальність та полишив її багатьох ролей.

Але так само її образ залишається канонічним в історії Голівуду, і Памела попри відсутність стабільної кар’єри запам’яталося публіці як it-girl.

У випадку Світлани лободи цей крок може бути вельми вдалим, а так як за енергетикою Андерсон дуже сумують, і тепер на сцені з’явилася жінка, яка не тільки гарно співає та має шалену популярність, але яка спробувала цей імідж на собі.

Нагадуємо, що Світлана Лобода спростувала новину про відсутність в неї українського громадянства і 2 роки тому показала свій паспорт, а також спростувала громадянство Мальти.