Рубрики: Фото та відео
13.10.2024 17:06

Слава Камінська показала дочку-модницю: Лаура фарбується сама і наряджає свою матір

Слава Камінська показала, як зараз виглядає її єдина дочка Лаура від Едгара Камінського. Дівчина виросла справжньою модницею з відчуттям стилю.
Поділитися

Популярна співачка Слава Камінська вже багато років як розлучена з пластичним хірургом Едгаром Камінським. Але безумовно життя їх зв’язала на віки, адже мова йде про двох спільних дітей, яких вони обидва дуже люблять.

Співачка разом зі спадкоємцями евакуювалася ще 2022-го до Нідерландів. Згодом стало відомо, що хірург також не в Україні. У зв’язку з цим навіть розгорівся скандал. Говорили, нібито чоловік забрав із собою необхідне обладнання.

Сама Камінська також потрапила у декілька скандалів. Спочатку зірка заявила, що їй дуже важко без персоналу, який допомагав би їй по дому, а пізніше захищала російську мову, через що декілька разів зіштовхнулася з критикою від українських слухачів.

Слава Камінська показала, як зараз виглядає її дочка Лаура

Слава Камінська показала, як зараз виглядає її дочка Лаура

Зараз Камінська не тільки щасливо проживає разом зі своїми спадкоємцями у Європі, але і зізнається, що не розуміла, наскільки таке життя може бути легким та приємним. Зірка приміряла на себе абсолютно іншу роль і вона пройшлася їй до смаку. Також в її житті з’явився новий коханий. Його особистість вона не розсекречує, але чоловік регулярно з’являється на фотографіях в її акаунті.

Дочка Лаура також все регулярніше з’являється на знімках. Зокрема, нещодавно Слава Камінська опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на які показала, як її нарядила спадкоємиця.

Публіка вже давно помічає, що Лаура зростає справжньою красунею. І мало того, у дівчинки ще й любов до красивого одягу, косметики і в цілому до естетики. Навіть на кадрі з матір’ю дівчинка була з макіяжем. Камінська дозволяє своїй дочці проявлятися та експериментувати, адже так матері допомагають своїм дітям знайти їхній шлях, хобі та себе.

Нагадуємо, у своїх минулих інтерв’ю Камінська неодноразово говорила, що припускає примирення зі своїм колишнім чоловіком.