“Доведеться народжувати”: Слава Камінська вразила зізнанням про поповнення в своїй родині в Тенеріфе

Знаменита українська співачка Слава Камінська заінтригувала мережу раптовою заявою про поповнення в її сім'ї. Що відбувається в родині артистки за кордоном?

Слава Камінська серед тих зірок, які не наважилися повернутися додому і досі перебувають в евакуації. Артистка знаходиться там разом зі своїми дітьми. Її колишній чоловік Едгар Камінський також виїхав з України за кордон, але не проживає разом з ними.

Виконавиця ж встигла за цей час навіть налагодити особисте життя. У її долю увійшов новий чоловік. Його особистість вона не розкриває, але регулярно публікує на сторінці в соціальній мережі Instagram спільні фотографії.

Слава Камінська вразила зізнанням про поповнення в свої родині в Тенеріфе

Слава Камінська накинулася на нову обраницю екс-чоловіка
Слава Камінська вразила зізнанням про поповнення в свої родині в Тенеріфе

Ба більше, перебуваючи поза інформаційним простором України, Слава тим не менш змогла потрапити у декілька скандалів. Спочатку зірка викликала шквал ненависті до себе через заяву про російську мову, пізніше почала скаржитися на те, що їй доводиться обходитися без допомоги особистого персоналу, а ще пізніше не змогла стримати свої ревнощі до колишнього чоловіка та почала публічно ображати його нову обраницю.

І навіть зараз слава не припиняє інтригувати публіку. Наприклад, нещодавно вона запустила нову фотографію зі своєю подругою, заявивши, що у її доньки з’явилася сестричка. Мова йде про доньку жінка, яка знаходилася на кадрі поруч з нею. Мовляв, народжувати більше не треба.

Слава Камінська вразила зізнанням про поповнення в свої родині в Тенеріфе

Варто відзначити, що в кадрі слава постала зі світлим кольором волосся, яскравим макіяжем, а також явним використанням фотошопу. Останнім часом зірка скаржилася на зайву вагу, яку набрала через стрес за кордоном. Але показувати себе у реальному вигляді поки що не наважується, хоча зізнається, що активно працює над собою.

Але й свій блог вона не покидає і регулярно публікує новий контент, щоб не відбувалося з нею та її родиною.

Схожі статті

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.